Connect with us

Revistateo.ro

Totul despre reconstructia pometilor

Stiri

Totul despre reconstructia pometilor

Reconstructia pometilor.Evolutia medicinei estetice si a tehnologiilor le ajuta pe femei sa atinga perfectiunea.

Cele mai cunoscute operatii sunt cele de marire a sanilor sau a buzelor, insa prea putine femei stiu ca pot sa isi reconstruiasca aspectul fetei, si anume, sa-si remodeleze pometii cu ajutorul acidului hialuronic.

Reconstructia pometilor. Aceasta procedura este celebra printre starurile mondiale, una dintre divele care si-a injectat acid hialuronic in pometi este chiar Megan Fox. „Ce este interesant in medicina estetica, este tocmai faptul ca gasim mereu solutii pentru a remedia chiar si cea mai fina problema estetica. Daca inainte interventiile la nivelul fetei erau concentrate in special pe gat si „falcutele cazute”, acum femeile isi doresc si remodelarea pometilor, pentru a redobandi acel aspect tanar, ferm de altadata. Injectarea pometior cu acid hialuronic se face rapid, cu o anestezie locala, iar rezultatul se vede pe loc,” explica pentru kudika.ro, dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie plastica si estetica.

CITESTE SIPOSTERIOR DE DIVA FARA IMPLANT FESIER

Reconstructia pometilor. Acidul hialuronic are proprietatea de a mentine pielea ferma si o hidrateaza cu masura. Aceasta substanta este una naturala, care are aspectul unui gel in corpul nostru.

Acidul hialuronic umple practic spatiile lasate de pe fata, atunci cand pielea incepe sa imbatraneasca, modeland pometii ca si cum ai intineri cu 10 ani.

1 Comment

1 Comment

  1. Elena R

    2014-09-29T23:09:47+03:00 at 2014-09-29T23:09:47+03:00

    Marirea pometilor chiar poate face minuni! Dupa ce mi-am facut aceasta interventie la dr. Vangelis Vasalos pot spune ca m-am simtit cu adevarat frumoasa, am fata mai simetrica, mai expresiva, mai luminoasa…nu mai zic ca parca am si intinerit cu cativa ani si ma admir aproape obsedant in oglinda, sunt mai fotogenica, inainte stricam pozele :)) Asadar, nu va fie teama sa apelati la medicii esteticieni, o sa le multumiti toata viata!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top