Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Tragedia Colectiv – Doreau sa ii cante „La multi ani”, dar acum parintii se pregatesc de inmormantare!

Un tanar grav ranit in incendiul din club Colectiv, a pierdut, miercuri dimineata, lupta cu moartea pe un pat de spital din Marea Britanie.

Astazi era ziua lui. Trebuia sa implineasca 19 ani.

Vladut Roberto Andy avea arsuri de gradul II si III pe corp si a fost transportat duminica in Marea Britanie pentru o noua sansa la viata.

Familia si prietenii baiatului sufera cumplit si spun cu lacrimi in ochi ca azi trebuia sa-i cante „La Multi Ani” cu ocazia implinirii varstei de 19 ani. Din pacate, acum se pregatesc de inmormantare.

CITESTE SI: Un psihiatru a emis o teorie SOCANTA: „Cinci mii de oameni au fost direct afectati de tragedia de la Colectiv”

CITESTE SI: BILANTUL MORTILOR COLECTIV. Sunt oficial 50 de morti

„Inca o victima a incendiului de la colectiv. Copil frumos si nevinovat, astazi cu totii eram pregatiti sa-ti uram LA MULTI ANI si sa te rugam sa lupti, dar din pacate avem ochii si inimile pline de lacrimi si durere.

La FIX 19 ani ai pierdut lupta desi ai fost un luptator. Iti multumesc ca ai fost PRIETENUL fiului meu… Ai lasat un gol imens in sufletul lui. Te-ai ridicat la cer dupa 12 zile de suferita, Condoleante familiei”, a scris mama unui prieten pe Facebook.

Preluare fresh24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top