Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Tragedia Colectiv! Femeia care a murit in aceasta dimineata la Floreasca este iubita lui Andrei Galut

Printre cei doi pacienti de la Floreasca care au decedat in cursul noptii se afla si Madalina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, Andrei Galut.

Decesul tinerei de doar 29 de ani a fost confirmat si de sora Madalinei:

„Dragii mei…cu mare durere in suflet va anunt ca Madalina Strugaru a decis sa plece de langa noi azi-noapte la ora 1:00. Funerariile vor avea loc sambata sau duminica…dupa ce avem toate detaliile, va anunt. „Matz Matz te iubesc din tot sufletul si-ti multumesc pt ca ai fost in viata mea, ma simt binecuvantata ca esti si ai fost sora mea! Te IUBESC PE VECI MATZ MATZ!!” a scris pe Facebook Dana Strugaru.

Madalina Strugaru a fost ranita in incendiul din Club Colectiv, atunci cand a fost alaturi de iubitul ei, Andrei Galut, in seara concertului.

CITESTE SI: UPDATE: BILANTUL MORTILOR COLECTIV: 53 de persoane au decedat in urma tragicului eveniment

Dupa ce a izbucnit incendiul, cei doi au reusit sa iasa pe picioarele lor din infern si si-au spus numele echipajelor medicale care i-au preluat.

Cu toate acestea, la scurt timp dupa ce au ajuns la spital, tinerii au intrat in coma. In noaptea de 6 spre 7 noiembrie, cei doi indragostiti ar fi trebuit sa fie transferati in Olanda, cu acelasi avion. Insa destinul i-a despartit!

In ultimul moment au aparut anumite complicatii medicale in ceea ce o priveste pe Madalina, iar medicii au hotarat atunci ca ar fi prea riscant sa o transfere, existand posibilitatea ca tanara sa nu supravietuiasca transportului cu avionul.

Preluare fresh24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top