Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

TRAGIC: O adolescenta a murit dupa ce a baut energizant

Lanna Hamann a mers in vacanta in Mexic cu prietenii ei si parintii acestora. Nimeni nu s-a gandit ca vacanta mult visata poate lua o intorsatura atat de tragica.

Citeste si: I s-a spus ca nu va mai merge niciodata. La nunta, s-a intamplat ceva magic

Citeste si: Fetita care i-a socat pe medici si parinti, la nastere: „Arata ca un extraterestru!”

Intr-una din zile, ei au mers la plaja. Lanna a adormit si a suferit un stop cardiac subit. In ciuda incercarilor de resuscitare si ajutor medical, totul a fost in zadar. Ea a murit seara.

 

a murit dupa ce a baut energizant

La inceput, moartea adolescentei a fost un mister. Lanna era o fata sanatoasa si fericita si o sportiva care iubea sa fie activa. Ea era o buna jucatoare de softball si nu avea probleme de sanatate. Nu exista niciun indiciu care sa arate ca ar fi murit de vreo boala.

La scurt timp dupa moartea fetei, mama acesteia a facut o marturisire socanta. In ziua mortii, Lanna nu consumase nici macar apa, insa inainte cu scurt timp de a face stop cardiac, ea a consumat energizant.

 

fetita moarta din cauza energizantului

Jack Wolfson, medic cardiolog, a confimat banuiala mamei. Lanna consuma in mod regulat energizante si chiar era dependenta de ele.

„Prea multa cofeina si zahar, ingredientele primare din bauturile energizante, pot fi periculoase in concentratii mari, chiar si pentru persoanele sanatoase, asa cum era Lanna. Exista dovezi medicale care confirma ca aceste bauturi fac rau. Ele pot provoca modificari ale ritmului cardiac si ale tensiunii arteriale.”, a declarat medicul.

Mama fetei a spus ca o astfel de tragedie i se poate intampla oricui. Ea spera astfel ca povestea fetei sale poate ajuta la prevenirea unor astfel de tragedii.

Moartea prematura a acestei adolescente este un semnal de alarma si trebuie sa fim atenti la ceea ce consumam.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top