Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Trasaturile care te fac speciala daca esti FECIOARA

Iata care sunt trasaturile care te pun in valoare daca te-ai nascut in zoodia FECIOARA.

1. Spirit analitic. Ii place sa isi dea cu parere si te analizeaza din prima clipa, din cap pana in picioare. Are darul de a-si da seama imediat de tipologia din care faci parte.

2. Sinceritate. Femeia din Fecioara este deseori mult prea sincera, fapt care ii deranjeaza pe ceilalti. Trebuie sa recunoastem ca este si putin lipsita de tact atunci cand isi exprima opiniile.

CITESTE SI: TOP 4 ZODII FARA DE CARE VIATA TA AR FI TRISTA

3. Veselie. Este o femeie mereu pusa pe glume, cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat, care te face sa te simti minunat in preajma ei.

4. Pasiune. Este foarte pasionala in relatia de cuplu si traieste fiecare clipa la maxim. Deseori aceasta pasiune il poate coplesi pe cel de langa ea.

5. Loialitate. Femeia din Fecioara este de incredere. Poti fi sigur ca pastreaza chiar si cel mai banal secret si te poti baza pe ajutorul sau ori de cate ori este necesar. Nu sta pe ganduri nicio clipa atunci cand trebuie sa ii ajute pe ceilalti.

6. Ratiune. Pune mereu lucrurile in balanta si nu se lasa dusa de val. Ea este cea care socoteste riscurile oricarei situatii si este foarte precauta.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top