Stiri
Tratament impotriva cancerului. Sucul care omoara celulele bolnave in 42 de zile
Un doctor austriac a revolutionat medicina brevetand un tratament impotriva cancerului care omoara celulele bolnave in primele faze ale bolii, in doar 42 de zile.
Dr. Brojs, un cunoscut medic din Austria, sustine ca aceasta maladie poate supravietui numai cu ajutorul proteinelor. Prin urmare, medicul a creat un program de alimentatie care dureaza 42 de zile pentru acele persoane care au depistat din primele zile dezvoltarea unor noduli, a celulelor cu potential cancerigen urias.
In cele 42 de zile, pentru a evita transformarea tumorilor benigne in maligne, medicul recomanda consumul unui suc din legume, a carui protagonista este sfecla de zahar. In aceste 42 de zile, celulele canceroase mor de foame si se sting incet, in timp ce celulele sanatoase renasc si devin tot mai puternice.
Acest tratament impotriva cancerului este bazat pe legume organice, adica cele crescute fara chimicale. Iata de ce ai nevoie pentru o cantitate de 300 ml:
– 55% sfecla de zahar;
– 20% suc de morcovi;
– 20% radacini de telina;
– 3% cartofi;
– 3% ridichi.
Aceasta este lista ingredientelor scrisa de dr. Brjos, insa pentru ca foarte multe persoane nu au stiut cum sa masoare procentele in momentul prepararii sucului anti-cancer, a aparut si varianta listei cu gramajul fiecarei legume:
– 170 grame de sfecla rosie;
– 56 grame de morcovi;
– 14 grame de cartofi cruzi;
– 14 grame de ridiche;
– apa cat doresti.
Legatura dintre sutien si cancerul la san
Tratament impotriva cancerului. Ce ar face un medic ca sa previna boala
Cum prepari sucul:
Pune toate ingredientele intr-un storcator si nu lasa pornita masinaria prea mult pentru ca trebuie sa obtii un suc mai dens. Sucul trebuie consumat imediat dupa preparare, pe stomacul gol. In cele 42 de zile poti sa consumi numai aceste legume, combinate cu cartofi sau orez, insa fara condimente. Sarea, piperul si alte mirodenii sunt complet interzise pentru ca accentueaza poftele nesanatoase care incetinesc moartea celulelor canceroase.
Beneficiile sfeclei, vedeta sucului doctorului Brojs:
Sfecla rosie este unul din cele mai cunoscute alimente pentru tratarea cancerului si a leucemiei. Aceasta leguma are o concentratie puternica de betaina de aminoacizi, cu importante proprietati anticancerigene. Multe persoane care sufera din cauza leucemiei consuma sfecla rosie pentru recuperare ori pentru alungarea anumitor simptome ale bolii.
Pont: Daca vei consuma suc de sfecla rosie combinat cu suc de morcovi, iti vei rezolva problemele la rinichi. Aceeasi combinatie este de folos in ameliorarea durerilor de cap, de masele sau de oase.
Articol pe aceeasi tema: Sucul din 3 ingrediente care previne cancerul
Incearca sucul dintre trei ingrediente care te ajuta sa previi cancerul si sa ai un organism mult mai sanatos!
Acest suc incredibil de simplu si rapid de preparat lupta cu eficienta maxima impotriva cancerului. Contine numai trei ingrediente care, combinate, ofera protectie impotriva dezvoltarii celulelor canceroase.
Bautura despre care vorbim contine sfecla rosie, mar si morcov, insa princialul ingredient activ este sfecla rosie. Ultimele studii efectuate au demonstrat faptul ca aceasta contine un flavonoid numit betazyane, care inhiba dezvoltarea tumorilor si creste considerabil cantitate de oxigen pe care o primesc celulele. Nivelul de vitamina C din acest suc este un alt factor decisiv in lupta impotriva cancerului, fiind un antioxidant des intalnit si foarte benefic pentru organismul uman.
Sucul de sfecla contine numeroase vitamine si minerale, printre care si fierul. Acesta contribuie la eliminarea celulelor canceroase si le ajuta pe cele sanatoase sa se oxigeneze in mod corespunzator. Totodata, previne cu eficienta bolile de rinichi, pancreas si ficat si curata sangele, imbunatatind circulatia. Marul curata arterele si scade colesterolul, iar morcovul protejeaza organismul cu ajutorul antioxidantilor.
Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine sucul minune este sa speli bine o sfecla rosie, un mar si trei morcovi. Curata-le apoi de coaja si taie-le cuburi. Pune-le apoi intr-un storcator de fructe. Daca simti ca este nevoie, poti sa adaugi si cateva linguri de apa, pentru a modifica consistenta. Bea in fiecare dimineata un pahar de suc, inainte de micul dejun. Te vei simti energizat si vei avea un tonus mult mai bun pe tot parcursul zilei.
Pe langa faptul ca sucul prezentat mai sus combate cancerul, scade tensiunea, imbunatateste vederea si functiile sistemului imunitar, si trateaza infectiile din organism, este si un remediu eficient impotriva problemelelor de natura respiratorie. De aceea este recomandat persoanelor care sufera de bronsita sau astm.