Connect with us

Revistateo.ro

Tratamente faciale pentru noapte

Cosmetica

Tratamente faciale pentru noapte

1. Vaselina. Vaselina este un produs care are numeroase întrebuințări. Este puternic emolientă, hidratantă și repară în profunzime pielea crăpată și micile imperfecțiuni. Poți aplica în fiecare seară vaselină pe buze, pleoape, obraji sau chiar pe tălpi. Pielea va deveni hidratată, fină și catifelată.

2. Pudra minerală. Aceasta reduce inflamațiile și previne iritația. Un strat subțire de pudră minerală aplicat pe față, evitând zona ochilor și a buzelor, o poate pregăti pentru o zi încărcată. Alege o formulp care nu încarcă porii și îi permite pielii să respire.

CITEȘTE ȘI: 3 REȚETE MINUNE PENTRU BUZELE CRĂPATE

3. Crema cu vitamina A face minuni. Ea luptă împotriva ridurilor și a liniilor fine, fiind un tratament extrem de puternic și de concentrat.

4. Umidificatorul. Acesta un este neaparat un tratament, ci un instrument care te ajută să păstrezi nivelul optim de hidratare al pielii.  Este extrem de benefic pentru persoanele cu pielea uscată sau cu pielea sensibilă. Dimineață te vei trezi cu un ten catifelat, hrănit  și hidratat, fără să fi aplicat niciun produs cosmetic pe timpul nopții.

5. Uleiul de argan. Este unul dintre cele mai puternice uleiuri care luptă împotriva apariției semnelor de îmbătrânire. Este de ajuns să masezi ușor fața înainte de culcare cu 5-6 picături de ulei de argan. Dacă ai tenul gras, încearcă să eviți porțiunile mai uleioase. Este extrem de eficient aplicat în jurul ochilor sau al buzelor.

6. Lăptișorul de matcă. Încearcă o cremă de noapte cu lăptișor de matcă. Acesta este numit și elixirul tinereții, deoarece netezește ridurile existente și previne apariția liniilor fine, regenerează epiderma, redă suplețea pielii și hidratează intens. Este un tratament excelent pentru persoanele care suferă de acnee sau iritații.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top