Connect with us

Revistateo.ro

TRECUT PUTIN GLORIOS. Gerard Depardieu a fost hot si prostituat inainte de actorie

Inedit

TRECUT PUTIN GLORIOS. Gerard Depardieu a fost hot si prostituat inainte de actorie

Trecutul lui Gerard Depardieu este unul de Oscar. Regizorii de la Hollywood ar face cu siguranta adevarata blockbustere daca ar lua viata actorului la puricat.

Actorul francez tocmai ce si-a publicat memoriile pentru ca nepotii sai sa afle de la sursa directa adevarul despre viata bunicului lor. Biografia se numeste „Asa s-a intamplat” unde se nareaza fara ocolisuri subiecte controversate din viata actorului: recunoaste fara jena ca a fost nevoit sa fure si sa se prostitueze, avand relatii contra cost inclusiv cu homosexualii.

Actorul francez, unul dintre cei mai apreciati actori europeni, este cunoscut pentru grosolaniile pe care le scapa in spatiul public, comportamentul sau impertinent fiind adesea taxat de cei din jur. Depardieu este un fan al apei cu mistere (vodka) fapt pentru care de multe ori il ia valul si scoate o serie de perle si cuvinte ofensatoare atunci cand se enerveaza.

Lionel Duroy este editorul care s-a ocupat de cartea autobiografica a lui Depardieu. Inca din primele randuri, actorul povesteste cum l-a marcat viata descriind relatia ascunsa despre care a aflat de mic copil dintre bunicul matern si bunica paterna. De asemenea, actorul mai scrie in cartea sa, cu lacrimi in ochi, ca nu a fost un copil dorit. Mama ei a incercat de nenumarate ori sa avorteze, insa in final a decis ca trebuie sa nasca acest copil.

La varsta de doar 10 ani era considerat deja un delincvent comun, deoarece petrecea mai mult timp pe strada decat acasa. La 16 ani a intrat pentru prima oara la inchisoare pentru ca a furat o masina. Profana morminte pentru a-i fura pe morti si ii asalta pe homosexuali pentru bani. Nu avea nicio problema de pudibonderie sa faca sex cu barbatii, totul cu conditia sa fie bine platit pentru serviciile oferite.

Unul dintre clientii pe care i-a escrocat i-a platit actorului primele lectii de interpretare, acesta fiind modul in care a luat-o pe drumul actoriei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top