Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Trei game de holuri de la LEMS pentru o casă primitoare, chiar de la intrare

Cine a spus că prima impresie contează, nu s-a înşelat! Aşa cum ne facem o primă impresie despre oameni, la fel ne facem o impresie şi despre casa unor cunoştinţe sau prieteni atunci când mergem în vizită. Şi totul porneşte de la intrare. Uită de multitudinea de pantofi de pe hol sau de gecile care ocupă mult spaţiu în cuier! Acum ai parte de reduceri la holurile marca LEMS.

În magazinele LEMS vei găsi reduceri de 40% la holurile Domino care vin cu spaţii de depozitare astfel încât să nu mai ai bătăi de cap atunci când cauţi o anumită pereche de pantofi.

Holul Domino cu o minicomodă ce are o lungime de 160 cm este compus dintr-o garderobă cu oglinzi care ascunde gecile, dar şi cu un pantofar cu trei compartimente. În plus, în pachet este inclusă şi o placă de cuier unde poţi agăţa pălările folosite din ce în ce mai des pe timp de vară.

Ai o familie numeroasă şi un hol generos? Atunci holul Domino cu o lungime de 218 cm te salvează şi vei avea suficient spaţiu pentru fiecare membru al familiei. Pantofarul are patru compartimente, iar garderoba are spaţiu suficient pentru a putea depozita gecile. La pachet vine şi o minicomodă cu capac tapiţat pentru spaţiu suplimentar de depozitare. Poţi păstra aici rolele celor mici sau pantofii de alergat în parc.

În funcţie de preferinţele tale, dar şi de nevoi, poţi combina piesele din gama Zeppelin pentru a obţine cea mai bună combinaţie pentru tine. În magazinele LEMS ai la dispoziţie o gamă variată de garderobe, cu o usă sau două, pantofar în funcţie de dimensiune, dar şi băncuţe şi corpuri suspendate, toate la reducere! Iată holul Zeppelin cu o lungime de 195 de cm care te scoate din anonimat de îndată ce musafirii îţi trec pragul! Pachetul include un dulap garderobă, două corpuri suspendate, dar şi o oglindă clară. Completează designul cu doi tabureţi tapiţaţi pentru a da decorului culoare.

Vrei să faci impresie bună, dar holul tău e mic şi nu ştii cum l-ai putea amenaja? În magazinele LEMS vei găsi şi mobilier pentru astfel de spaţii. Spre exemplu, holul Zeppelin care are o lungime de 145 cm se potriveşte spaţiilor mici. Configuraţia include un dulap garderobă cu două uşi, placate cu oglinzi pentru a da spaţiului impresia de mai mare, o comodă cu uşă, dar şi o placă cuier.

A treia gamă de holuri LEMS din care poţi alege produse la reduceri este Xtend. Cu un design funcţional, holurile din această gamă sunt apreciate pentru calitatea lor. Holul Xtend de 207 cm lungime are finisaje de nuc fano, o culoare deschisă care aduce căldură în casă, chiar de la intrare. Cu două plăci cuier, o comodă, o garderobă pentru haine şi un pantofar, acest hol este porivit pentru familiile active.

O altă variantă din această gamă este holul Xtend de 193 de cm, pe culoarea wenge. Uşor de întreţinut şi extrem de util atunci când nu mai faci faţă numeroaselor haine lăsate la intrare de cei mici, acest hol are o minicomodă cu sertare pentru hol, garderobă cu două uşi, o comodă cu uşi pentru hol, dar şi nelipsitele plăci pentru cuier şi oglinda de perete.

Profită acum de reducerile de vară din magazinele LEMS şi împrospătează-ţi casa cu mobilă românească, de calitate! Consultanţii LEMS sunt la dispoziţia ta cu cele mai bune sfaturi şi idei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top