Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Trei greseli pe care le faci cand te razi pe picioare

Exista numeroase femei care vor sa scape rapid de parul de pe corp, iar solutia cea mai la indemana in astfel de situatii este aparatul de ras.

A devenit deja o obisnuinta sa fii invitata undeva si sa nu ai timp sa folosesti ceara depilatoare sau epilatorul.
In acesta situatii, aparatul de ras te scapa de parul de pe corp fara prea mult efort.

Desi pare un lucru banal de facut, folosirea aparatului de ras are cateva trucuri pe care trebuie sa le stii pentru a nu te trezi cu bubite pe picioare sau cu fire crescute in piele.

Iata care sunt si cele trei greseli pe care multe femei le fac inainte sa foloseasca aparatul de ras:

1. Femeile se rad in timp ce fac baie. Multe femei prefera sa intre in dus si sa se rada prima data, pentru a face apoi dus. Medicii recomanda sa astepti cel putin cinci minute in dus inainte de a incepe sa te razi.

Ce se intampla daca te depilezi noaptea

Trei greseli pe care le faci cand te razi pe picioare

Daca nu astepti ca pielea sa se ude suficient, risti ca firele de par sa nu se taie din prima si sa trebuiasca sa dai de mai multe ori pe aceeasi parte a corpului, iar acest lucru duce la iritatii si la bubite.
Stai cel putin cinci minute sub apa si aplica spuma de ras pe zonele pe care vrei sa le razi. Astfel, hidratezi zona si aparatul de ras aluneca mai usor.

2. Ti s-a parut o idee buna sa treci peste partea in care uzi pielea si o hidratezi inainte de a te rade. Mai multe femei fac acest lucru in masina, in baie sau in locuri neobisnuite, fara sa foloseasca apa sau crema. Acest lucru este periculos, caci te poti alege cu o multime de infectii, cu fire crescute in piele si cu pustule.

Trebuie sa stii ca sapunul usuca pielea si nu este unul prea indicat pentru a-l folosi pe piele cand te razi. In schimb, spuma de ras functioneaza ca o crema si ajuta la hidratarea pielii. Poti incerca si balsam de par, caci are aceeasi proprietate.

3. O alta greseala pe care multe femeie o fac este sa isi rada parul de jos in sus. Desi pare cel mai usor, acest obicei conduce la accidente cu lama de ras, la taieturi si la zgarieturi.

Obisnuieste-te sa te razi de sus in jos si nu uita de cel mai important sfat inainte de a te epila: exfoliaza foarte bine pielea si scapa in primul rand de murdarie si de pielea moarta,

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top