Connect with us

Revistateo.ro

Poti folosi trei ingrediente naturale pentru a trata unele probleme de sanatate. Afla care sunt ele si cum te ajuta sa tratezi unele probleme.

Naturiste

Trei ingrediente folosite pentru salata te pot ajuta sa scapi de mai multe probleme de sanatate

Sarea, piperul si lamaia sunt unele dintre ingredientele folosite pentru a face salata. Insa, acestea te ajuta sa si sa tratezi anumite probleme medicale.

Ce probleme de sananate pot vindeca sarea, piperul si lamaia

1. Te ajuta sa scapi de durerile in gat. Amesteca intr-un pahar cu apa calda o lingura de suc proaspat de lamaie cu o jumatate de lingura de piper negru si o lingura de sare de mare. Fa gargara de cateva ori pe zi si vei scapa de durerile in gat.

2. Te ajuta sa scapi de nasul infundat. Daca ai nasul infundat, poti scapa de aceasta problema stranutand. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci cantitati egale de piper negru, scortisoara, chimen si seminte de cardamon. Pune-le intr-un mojar cu pistil si zdrobeste-le pana obtii o pulbere. Daca vei mirosi acest amestec, vei stranuta si astfel ti se va desfunda nasul.

3. Te ajuta sa slabesti. Pune intr-un pahar cu apa calda 1/4 de lingura de piper macinat, doua linguri de suc de lamaie si o lingura de miere. Amestecul acesta iti va accelera metabolismul si astfel vei slabi mai usor. Desigur, pentru a pierde kilogramele in plus, este esential sa ai si o alimentatie sanatoasa si echilibrata si sa faci miscare.

4. Te ajuta sa combati greata. Amesteca o lingura de suc de lamaie si o lingura de piper negru intr-un pahar cu apa calda. Bea amestecul incet, pana simti ca greata dispare.

5. Tratament pentru durerile de dinti. Amesteca o jumatate de lingura de piper macinat cu o jumatate de lingura de ulei de usturoi. Aplica amestecul pe dintele sau maseaua care te doare. Pentru a evita astfel de probleme, este indicat sa te speli pe dinti de doua ori pe zi si sa folosesti ata dentara. De asemenea, este bine sa eviti alimentele care contin zahar.

6. Te ajuta sa scapi de raceala. Stoarce intr-un pahar cu apa calda sucul de la o jumatate de lamaie. Lasa pulpa si coaja lamaii in apa timp de 10 minute. Dupa aceea le poti scoate din apa si poti adauga o lingura de miere. Bea acest amestec pana vei incepe sa te simti mai bine.

Articole pe aceeasi tema:

Consumul de soia, recomandat femeilor care au supravietuit cancerului mamar

Leacuri cu ceapa pentru o sanatate de durata

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top