Connect with us

Revistateo.ro

Dupa varsta de 35 de ani, unele produse pot face mai mult rau decat bine, asa ca ar fi bine sa le eviti. Iata trei lucruri pe care nu trebuie sa le folosesti dupa varsta de 35 de ani.

Par & Coafuri

Trei lucruri pe care nu trebuie sa le folosesti dupa varsta de 35 de ani

Dupa varsta de 35 de ani, unele produse pot face mai mult rau decat bine, asa ca ar fi bine sa le eviti. Iata  trei lucruri pe care nu trebuie sa le folosesti daca ai trecut de 35 de ani.

Atunci cand vine vorba despre par, femeile de orice varsta se confrunta cu probleme specifice. Dupa varsta de 35 de ani, multe femei isi simt parul mai subtire si mai putin dens.

Schimbarile hormonale si inaintarea in varsta, precum si produsele cosmetice uzeaza parul. Astfel, odata cu iniantarea in varsta, parul poate parea din ce in ce mai uzat, chiar daca folosesti aceleasi produse pentru el.

Stilistii au cateva recomandari si sfaturi pentru femeile trecute de varsta de 35 de ani. In primul rand, pentru a pastra sanatatea parului intacta, femeile trebuie sa renunte la vopseaua permanenta cu amoniac.

Printre cele trei lucruri pe care sa nu le folosesti dupa varsta de 35 de ani, gelul de par

Daca pana atunci era benefica aceasta vopsea si pastra culoarea parului vie, dupa 40 de ani ar trebui sa fie evitata.

Multi stilisti recomanda folosirea unei vopsele permanente pentru a acoperi tot parul alb. Insa amoniacul pe care il contine degradeaza cuticulele parului in timp. Parul tau devine astfel mai uscat si mai fragil. Formulele mai bland nu vor mai acoperi parul gri in totalitate, insa vor face in asa fle incat sa arate parul gri cu niste reflexii interesante.

De asemenea, evita gelul de par clasic si opteaza pentru o spuma lejera de par. Aceasta mentine forma si creeaza volum. Nici fixativul nu este eficient.

Dupa varsta de 35 de ani, evita samponul pentru par gras. Acest sampon te scapa de sebum, insa side uleiurile sanatoase care iti fac parul stralucitor.

Macar o data pe luna, nu uita sa mergi la salon, pentru a-ti tunde parul si pentru a-i da o forma.

Articole pe aceeasi tema:

Vopsirea parului, ca sa pari mai tanara. Ce alegi

Ce culoare de par ti se potriveste

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top