Connect with us

Revistateo.ro

militari-21092015

Inedit

Trei militari romani au fost raniti in Afganistan

Trei militari romani care se aflau in cadrul misiunii „Resolute Support” din Afganistan, au fost raniti in urma exploziei unei masini-capcana.

Ministerul Apararii Nationale a transmis vestea ca trei militari de origine romana au fost raniti duminica, 20 septembrie, in jurul orei 10,prin intermediul unui comunicat de presa.

Potrivit Mediafax, cei trei militari executau o misiune de patrulare in aria de responsabilitate, la aproximativ opt kilometri nord de Baza militara de la Kandahar, unde erau inregimentati.

Cei trei barbati fac parte din Batalionul 811 al Infanteriei Protectia Fortei „Dragonii Transilvani”. Doi dintre ei se afla la cea de-a doua misiune in Afganistan, iar pentru unul dintre ei aceasta a fost prima misiune in tara zbuciumata de conflicte.

Imediat dupa atac, militarii au primit primul ajutor chiar la fata locului producerii accidentului, iar apoi cei trei barbati au fost transportati in urma atacului la spitalul bazei militare din Kandahar.

In prezent, acestia se afla internati in stare stabila, si sunt , potrivit Ministerului Apararii Nationale, in afara oricarui pericol.

Potrivit comunicatului, autoritatile urmaresc cu atentie evolutia starii de sanatate a celor trei militari raniti in urma exploziei unei masini-capcana.

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top