Connect with us

Revistateo.ro

Trenduri noi pe care să le încerci în 2015

Frumusete

Trenduri noi pe care să le încerci în 2015

Anul 2014 a fost marcat de tendințe cum ar fi sprâncenele groase și îndrăznețe, rujul maro-ciocolatiu, fardurile pastelate și extensiile. La momentul de față ai practic 365 de zile să testezi trenduri noi și interesante, așa că hai să vedem care sunt cele mai noi tendințe în materie de makeup, coafuri și manichiură!

Eyelinerul colorat este o noutate a anului 2015. Încearcă linii groase sau ochi de pisică în culori electrice, cum ar fi albastru sau verde. Pe lângă asta, în loc de liniile lungi care acoperă toată pleoapa inferioară, cât și cea superioară, trasează o linie mai scurtă pe mijlocul fiecărei pleoape. Vei arăta exact ca o păpusă.

CITEȘTE ȘI: VREI O SCHIMBARE RAPIDĂ DE LOOK?

În ceea ce privește manichiura, o tendință extrem de interesantă promite să facă furori anul acesta. În loc să îți vopsești unghia complet, adoptă noul trend care se concentrează doar pe o anumită porțiune a unghiei. Dacă nu îți vine nicio idee, poți începe cu o manichiură french, sau cu o unghie necolorată, pe care să tratezi câteva linii fine cu o ojă închisă la culoare.

În timpul show-urilor de prezentare a colecțiilor de primavară 2015, manechinele au purtat cozi elegante legate la ceafă. Indiferent că ai părul drept, creț sau ondulat, aceasta se anunță a fi una dintre cele mai simple și mai ușoare tendințe ale anului 2015. Totodată, se poartă și aspectul ud al părului. Aplică gel lucios sau ulei și strânge părul într-un coc în vârful capului. Se pare că este o coafură care va fi des întâlnită în următorul an.

Cocul de balerină revine! Este elegant și simplu și nu vei da niciodată greș cu el. Piaptănă părul foarte bine și ordonează-l. Răsucește-l într-un coc clasic și prinde-l cu o panglică. Vei fi gata pentru orice ocazie, iar fața ta va fi mai luminoasă și mai curată.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top