Connect with us

Revistateo.ro

Tricoul Simonei Halep pe care trebuie să îl ai

Inedit

Tricoul Simonei Halep pe care trebuie să îl ai

Tricoul Simonei Halep pe care trebuie să îl ai. Primul care a comparat-o pe jucătoarea de tenis cu un ardei iute (jalepeno) a fost un comentator tv din S.U.A., asta datorită jocului foarte bun pe care aceasta l-a avut în ultimul an. Imediat toată lumea o striga pe Simona “Halepeno”, iar în ultimile zile fanii tenisului de pretutindeni au început să folosească acest hashtag pe reţelele de socializare.

Tricourile inscripţionate cu logo-ul Halepeno sunt din ce în ce mai cerute de către fanii tenisului, semn că Simona Halep este extrem de populară în acest moment în circuitul WTA. În timpul ultimului meci al Simonei, contra americancei Bethanie Mattek Sands, o mulţime de oameni a întrebat de unde poate achiziţiona noile tricouri marca Halep, al căror logo este ardeiul iute.

”Lumea vrea să ştie cum putem cumpăra tricouri cu Halepeno”, ”Simona, de unde pot cumpăra tricoul tău cu Halepeno” sau ”OMG, pe tricourile alea era scris Halepeno? Vreau unul!”, au fost doar cîteva dintre mesajele scrise pe Twiter, după ce Victor Ioniţă şi Thomas Hogstedt au publicat mai multe poze purtând tricourile produse de Adidas.

Momentan nu sunt informaţii cum că producţia va fi una în lanţ, dar, cel mai probabil, pare o idee bună scoaterea lor pe piaţă, având în vedere numărul tot mai mare de doritori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top