Connect with us

Revistateo.ro

Tricouri cool pentru femei vesnic tinere

Frumusete

Tricouri cool pentru femei vesnic tinere

Mai tii minte tricoul acela pe care l-ai purtat la un concert rock? Acel tricou cu mazgalituri si animatii pe care azi nu l-ai purta pentru ca esti o femeie matura? Dar cine a zis ca trebuie sa renunti la latura ta infantila dupa o anumita varsta?

Exista vreo regula scrisa undeva conform careia trebuie sa te imbraci cat mai sobru pentru ca nu mai ai 15 ani? Noi consideram ca nu.

Indrazneste sa porti tricouri cu minioni, Minnie Mouse sau floricele la tinute ceva mai elegante. Poti sa ii decupezi dupa pofta inima si sa ii combini cu niste pantaloni mai scumpi, acei pantaloni ‘de duminica’. Tricourile pot fi purtate cu pantaloni din piele, dar si cu jeansi taiati.

CITESTE SI: Ce botine sa-ti pui in picioare iarna asta. GALERIE FOTO

CITESTE SI: Pantofi metalizati pentru femei cu sarm. GALERIE FOTO

Pont: Daca vrei sa fii cool si tinuta ta sa nu semene cu nicio haina pe care o vezi pe strada, personalizeaza-ti tricoul. Alege un tricou basic si aplica pe el desene cu animatiile tale preferate sau deseneaza tu ceva cat mai interesant. Daca nu te pricepi la lucru manual, atunci du-te la o persoana care stie ce face. Exista atatea magazine de personalizat obiecte si haine incat ai de unde alege!

Iata mai jos cele mai cool tricouri pe care le poti purta in orice perioada a anului, la orice varsta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top