Connect with us

Revistateo.ro

Tristan Tate, primele declarații despre presupusa despărțire de Bianca Drăgușanu

Staruri

Tristan Tate, primele declarații despre presupusa despărțire de Bianca Drăgușanu

Tristan Tate a rupt tăcerea după ce de mai bine de o săptămână presa de scandal vuia că între el și Bianca nu mai e absolut nimic.

Tristan și Bianca, un viitor încert împreună?

Jurnaliștii de la wowbiz.ro au stat de vorbă cu afaceristul străin pentru a afla în ce stadiu se află relația celor doi. Fosta lui Victor Slav și Tristan sunt împreună de câteva luni, spun anumite surse.

„Daca m-as fi intalnit cu fete din trecutul meu, mi-ar fi facut poze si le-ar fi trimis la toate publicatiile. Lumea ar fi stiut intr-un minut! Nici macar nu le trimit mesaje pe facebook!

In plus, vreau sa mai fac o precizare, femeile despre care se scrie ca au fost iubitele mele nu au avut niciodata acest statut, au fost doar fete pe la care am trecut dupa o noapte in club si care mint intruna”, a declarat Tate pentru wowbiz.ro.

CITESTE SI: Bianca Drăgușanu, despre despărțirea de Tristan Tate: „Am să fac niște precizări…”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună. Cu ce ocazie

„Nu simt nevoia sa dau explicatii pentru ceea ce mi se intampla. Oamenii se grabesc sa traga concluzii si sa judece dupa aparente, lucru cu care deja m-am obisnuit.

Eu nu am strategii si planuri de viitor cu nimeni! Puterea mea este in Sofia, copilul meu, singurul lucru care conteaza in acest moment pentru mine! De fapt ea si mama sunt cele care conteaza cu adevarat pentru mine, in rest, cainii latra, caravana trece”, a spus Bianca în urmă cu câteva zile pentru același site.

Bianca Drăgușanu vorbește aproape în fiecare emisiune despre despărțiri și gelozie, iar unele cuvinte se potrivesc perfect cu speculațiile apărute în presă despre viața ei personală. Mulți dintre cititorii tabloidelor cred că blondina face intenționat anumite declarații pentru a se mai scrie despre ea și noul ei iubit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top