Connect with us

Revistateo.ro

Triunghiul amoros în care s-a trezit Ronaldo, fără să vrea

Stiri

Triunghiul amoros în care s-a trezit Ronaldo, fără să vrea

Nu mult a trecut după ce vestea că Ronaldo s-a despărțit de Irina Shayk a făcut înconjurul lumii, că imediat fotbalistul a fost cuplat cu Lucia Villalon, o jurnalistă celebră din Spania. Numai că Ronaldo a desmințit imediat această informație, moment în care a apărut pe piață vestea că cea care de fapt și-a găsit pe cineva este Irina Shayk.

Persoana cu care fosta iubită a lui Ronaldo este cuplată de presă se numește Dwayne Johnson, fostul coleg al Irinei pe platourile de filmare de la „Hercules”. Presa spaniolă spune că relația tot mai apropiată dintre Irina Shayk și Johnson este de fapt motivul ascuns al despărțirii dintre model și fotbalist.

Dwayne l-a provocat recent pe Cristiano la un eveniment de presă: a apărut cu un tricou cu numărul 7 (numărul pe care îl poartă Ronaldo). Ronaldo a știut să se poarte diplomatic la acest eveniment, însă ceea ce nu mai putea să nege nicidecum era triunghiul amoros în care a aterizat fără să vrea.

Potrivit ziarelor sportive din Spania, Ronaldo trece prin momente foarte grele iar acest lucru s-a văzut și la ultimul meci pe care Real Madrid l-a susținut cu Cordoba, unde jucătorul cu numărul 7 a fost mai slab ca niciodată. Se fac numeroase glume pe seama fotbalistului mai ales pe seama faptului că actorul din Hercules i-a suflat gagica.

În clipa de față, toate certitudinile pe care le avem sunt anumite fotografii destul de prietenoase dintre Johnson și Shayk și o despărțire-fulger, confirmată de ambele părți. Și, de asemenea, vedem un Cristiano Ronaldo mai abătut decât niciodată. Îi va afecta problemele sentimentale cariera de fotbalist și fotomodel ocazional pentru branduri celebre?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top