Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Trucuri cu lacul de unghii. Cum repari lucrurile din casa cu el, in cateva secunde

Toate femeile au macar o oja veche sau un lac de unghii prin casa, de care nu se pot desparti foarte usor. In cazul in care vrei sa ii oferi o utilitate, poti face ceva cu lacul de unghii.

Fie ca este vorba despre lac de unghii incolor ori de oja colorata in cele mai nebunesti nuante, femeile iubesc sa isi coloreze unghiile. Din pacate, dupa o anumita perioada de timp, oja incepe sa se intareasca si sa nu mai arate prea bine pe unghii. Se poate intampla si sa nu iti mai placa o nuanta si sa o pastrezi degeaba in casa.

Oja de unghii este extrem de utila pentru a repara lucruri din casa. Este o „arma” secreta pe care o poti folosi pentru a repara multe lucruri.

In cazul in care nu stiai, betele de chibrit nu functioneaza daca sunt ude. In cazul in care intentionezi sa pleci intr-o excursie in aer liber si vrei sa faci foc, tine chibritul uscat. Poti folosi lac de unghii pentru a-l face rezistent la apa. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici oja pe batul de chibrit si sa lasi sa se usuce.

Trucuri cu lacul de unghii

Chibrit

Chibrit


Daca ai niste bijuterii care nu sunt din aur sau din argint si te temi sa nu se decoloreze, foloseste lac de unghii. Aplica lac incolor pe metal, in special pe partea care atinge pielea.
Trucuri cu lacul de unghii

Trucuri cu lacul de unghii


Daca ai multe chei asemanatoare, deosebeste-le cu ajutorul ojei. Aplica putina oja colorata pe ele si iti va fi mai usor data viitoare. Foloseste culori diferite pentru chei.
Trucuri cu lacul de unghii

Trucuri cu lacul de unghii

Trucuri cu lacul de unghii. Cum repari dresurile rupte

In cazul in care ti s-a rupt un dres, foloseste putin lac incolor pentru a impiedica sa se destrame si mai mult. Daca mergi la o petrecere si porti dresuri, poarta cu tine un lac de unghii pentru a repara orice accident.

Trucuri cu lacul de unghii

Trucuri cu lacul de unghii


Poti decora lucruri cu ajutorul lacului de unghii. Fie ca este vorba despre un ghiveci, o vaza sau un tablou, pune-ti imaginatia la treaba.

Citete si: Ce sa faci cand ti se rupe o unghie. Nu trebuie sa o tai
Etichetele de pe cutiile de medicamente se pot sterge in timp. La fel se intampla si in cazul produselor de machiaj. Aplica putin lac incolor si eticheta va fi vizibila pentru mai mult timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top