Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri de frumusețe după o noapte nedormită

Frumusete

Trucuri de frumusețe după o noapte nedormită

Ai fi surprinsă să vezi cât de mult te pot schimba genele frumos arcuite. Curbeaă-ți genele și aplică mai multe straturi de mascara, între car epoți aplica câte un strat foarte fin de pudră. Aceasta va ajuta rimelul să se fixeze și va oferi genelor volum. Acest truc simplu și de efect îți va lumina privirea și îți va mări ochii, oferindu-ți un look fresh chiar dacă nu ai dormit toată noaptea.

CITEȘTE ȘI: SFATURI PENTRU DIMINEȚILE ÎN CARE TE GRĂBEȘTI

Fardul alb este o modalitatea foarte bună de a-ți lumina fața și mai ales privirea. Desigur, nu trebuie să îl aplici pe toată pleoapa superioară pentru că te va face să pari bolnavă. Aplică o cantitate mică exact sub sprâncene și în colțul inerior al ochiului, aproape de nas.  Vei rămâne impresionată de cât de mult te va ajuta acest mic pas să pari mai plină de viață. Totodată, poți să folosești un eyelier pe pleoapa inferioară, în loc de creion dermatograf negru. Acesta va da senzația de dimensiune, va mări ochii și te va face să pari mai trează.

Probabil că vei face duș de cum te-ai trezit, așa că utilizează acest truc care-ți va pune circulația în funcțiune. Alternează apa rece cu cea caldă timp de 5 minute. Asta va stimula circulația și te va revigora după o noapte de distracție. Asigură-te că nu sari peste crema hidratantă. Este esențial să îți hidratezi și corpul și fața, mai ales dacă ai stat în fum sau ai consumat alcool. Acestea deshidratează pielea și o lasă mult mai uscată, așa că loțiunea de corp și crema de față sunt obligatorii.

Bea mai multe pahare de apă rece pe stomacul gol pentru a grăbi eliminarea toxinelor și a obține un aspect strălucitor și sănătos al pielii. Poartă haine confortabile, nu prea strânse, pentru că organismul tău este foarte predispus la a reține apă după o noapte nedormită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top