Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri de frumusețe pentru zilele aglomerate

Frumusete

Trucuri de frumusețe pentru zilele aglomerate

Cel mai important este să ai o tunsoare frumoasă. Asta te poate înfrumuseța și în cele mai aglomerate zile, când abia ai timp să folosești crema hidratantă. Alege ceva practic, care nu necesită prea mult efort pentru aranjare. În mod general, o lungime între bărbie și umăr este cea mai convenabilă și mai ușor de purtat.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ DAI STRĂLUCIRE PIELII TALE 

Genele lungi te înfrumusețează instant, fără ca tenul tău să necesite fond de ten sau concealer. Dacă ai posibilitate, este ideal să optezi pentru genele false, fir cu fir, care te vor ține aproximativ o lună de zile, după care le poți reface. Nu este necesar să le dai cu rimel și vei avea un look natural, elegant, în orice clipă a zilei. Dacă nu vrei să optezi pentru așa ceva, orientează-te spre un rimel pentru alungire, negru intens. Efectul va fi extraordinar.

Dacă ești o persoană ocupată, probabil că cearcănele nu te ocolesc niciodată. Achiziționează un concealer bun, care te va ajuta să ascunzi dungile vineții de sub ochi și îți va reda aspectul natural și fresh. O pudră translucidă te va ajuta să dai tenului o strălucire naturală fără să te chinui prea mult.

Nu uita să te hidratezi. Acestaeste cel mai important pas, indiferent de cât de ocupată ești. Folosește o cremă hidratantă de față și o loțiune de corp, pentru ca pielea ta să se menține elastică, sănătoasă și strălucitoare. Dacă nu ai timp să aplici un fond de ten sau o pudră, fața ta va arăta luminoasă și curată datorită cremei hidratante. Lipgloss-ul este și el o soluție rapidă de a arăta bine î

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top