Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri de machiaj pe care nu le știai

Machiaj

Trucuri de machiaj pe care nu le știai

Folosește picături pentru ochi pentru a scăpa de roșeață. Acestea conțin ingrediente care contractă vasele de sânge din ochi și astfel disparea roșeața. Același principiu este valabil și pentru alte zone ale feței, așa că tot ce trebuie să faci e să înmoi o dischetă demachiantă din bumbac în soluție pentru limpezirea ochilor și să tamponezi zonele afectate. În câteva minute roșeața va dispărea.

Alege un primer în nuanțe de piersică și caisă pentru a da strălucire feței. Acestea sunt fantastice mai ales pentru persoanele cu tenul mai închis. Nuanța de culoare din primer repară hiper-pigmentarea și contracarează cearcănele.

Utilizează pudra între primer și fond de ten. Acest truc te asigură că machiajul tău va rămâne intact pe toată durata zilei. Deși poate suna ciudat, acest truc chiar funcționează. Aplică primerul și apoi un strat foarte subțire de pudră translucidă. Prin asta împiedici primerul să alunece, însă nu uita că nu trebuie să exagerezi. Dacă vei folosi prea multă pudră, fondul de ten se va strânge, iar fața ta va avea un aspect neplăcut.

Aplică fondul de ten cu ajutorul unei pensule sau a unui burete și nu cu mâna. Deși este un sfat simplu, nu toată lumea ține cont de el. Un burete te ajută să ajungi în locurile cele mai greu accesibile și acoperă mult mai bine tenul. Totodată, aspectul pe care îl vei obține va fi mult mai profesionist.

Poți să aplici blush-ul înainte de fondul de ten. Atât timp cât nu exagerezi cu cantitatea de fond de ten, aspectul va fi unul mult mai natural și culoarea din obraji nu va fi acoperită în totalitate, ci doar parțial, astfel încât să îți ofere o strălucire din interior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top