Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri de machiaj pentru tenul matur

Machiaj

Trucuri de machiaj pentru tenul matur

Iată câteva trucuri și sfaturi care te vor ajuta să arăți perfect, chiar dacă tenul tău nu mai este atât de ferm ca la 20 de ani!

1. Investește într-o cremă hidratantă eficientă. Crema este cea mai importantă pentru îngrijirea feței deoarece echilibrează nivelul umidității din piele și fixează machiajul. Dacă ai pielea uscată, aplicând o cremă intens hidratantă reduci aspectul ridurilor, a liniilor fine și a punctelor negre. Este primul pas important pe care trebuie să îl faci pentru a avea un ten luminos și o piele elastică. Dacă ai tenul gras, alege o cremă bazată pe apă și utilizeaz-o când ieși din duș. Atunci porii sunt deschiși, iar crema pătrunde adânc în stratul de piele.

2. Alege fondul de ten potrivit. Există numeroși producători care au dezvoltat formule pentru tenul matur. Acestea au o textură lichidă și sunt îmbunătățite cu ingrediente anti-aging, care vă ajută să reduceți aspectul liniilor fine, a ridurilor și a petelor.

CITEȘTE ȘI: AI FRUNTEA PREA LATĂ? IATĂ CUM POȚI REMEDIA PROBLEMA!

3. Acoperă cearcănele. Pielea de sub ochi este de 3 ori mai subțire decât pielea de pe restul feței. Este normal să te trezești uneori cu cearcăne sau ochi umflați, însă utilizând o cremă de ochi eficientă poți acoperi aceste aspecte neplăcute.

4. Alege mascara pentru curbarea genelor. Genele curbate puternic atrag atenția de la ridurile fine din jurul ochilor sau de pe frunte. Folosește un rimel special pentru curbarea genelor și un clește cate ajută să obții un look natural, dar atragător în același timp. Fii atentă să nu tragi de gene atunci când folosești cleștele, acestea sunt foarte sensibile și se pot rupe foarte ușor.

5. Folosește creionul pentru buze. Creionul pentru conturul buzelor definește forma lor și păstrează rujul mai mult timp. Forma bine definită atrage atenția de la ridurile fine din jurul buzelor. Alege o nuanță apropiată de cea a rujului pentru care ai optat, pentru a nu obține o discrepanță prea mare între nuanțe și texturi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top