Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri de make-up după o noapte nedormită

Machiaj

Trucuri de make-up după o noapte nedormită

Primul pas important este să te hidratezi. Atunci când nu dormi suficient, tenul tău are nevoie de și mai multă hidratare. Asta înseamnă că trebuie să folosești o cremă intens hidratantă și să bei mai multă apă. Dacă pielea ta este uscată, machiajul nu va rezista și va face cute. De aceea îți dorești o suprafață netedă la care fondul de ten și fardurile să adere.

Folosește un gel pentru ochi. Acesta este un produs cosmetic care remediază problema ochilor umflați, o problemp deseori întâlnită atunci când îți privezi organismul de somn. Pentru ca gelul de ochi să aibă o putere mai mare, depozitează-l în frigider. Senzația de răcoare și ingredientele active din gel îți vor dezumfla ochii și îți vor lumina fața.

Nu uita de concealer! Acesta este produsul magic care repară toate neajunsurile tenului tău. După o noapte nedormită, cu siguranță vei avea cearcăne în jurul ochilor. Fă-le să dispară ca prin minune cu ajutorul concealerului. Aplică-l cu degetul inelar, pentru a nu pune prea multă presiune pe zona sensibilă din jurul ochilor.

Iluminatorul nu trebuie să lipsească din rutina ta zilnică. Este un produs care te ajută să ai un aspect proaspăt și luminos, fără prea mult efort. Adaugă o strălucire naturală, care se păstrează pe tot parcursul zilei.

Pentru o privire pătrunzătoare, nu uita să folosești cleștele pentru gene. Acest truc îți mărește ochii și îi face să pară mai odihniți. Sari peste eyeliner, deoarece nu vrei să atragi prea mult atenția asupra ochilor tăi. Deși ai aplicat concealer și ți-ai curbat genele, este posibil să arăți puțin obosită. Cel mai indicat este să nu subliniezi conturul ochilor în niciun fel.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top