Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri esențiale pentru aplicarea corectă a rujului

Machiaj

Trucuri esențiale pentru aplicarea corectă a rujului

Rujul este foarte important în rutina zilnică a unei femei, având capacitatea de a transforma complet aspectul acesteia. Pe lângă culoarea și textura rujului, trebuie să ții cont de anumite trucuri care te ajută să îl aplici corect și să îl menții pe buze cât mai mult timp. Iată tot ce trebuie să știi!

Primul pas pentru a face rujul să dureze mai mult timp pe buze este să te hidratezi în profunzime. Aplică un balsam puternic și lasă-l să acționeze peste noapte. Atunci când buzele tale sunt uscate, rujul are tendința de a se strânge, iar aspectul devine foarte neplăcut. După ce te-ai hidratat aplică fond de ten, pentru a putea fixa culoarea.

CITEȘTE ȘI: METODE EFICIENTE PENTRU A EVITA PETELE DE RUJ

Dacă nu vrei să folosești fond de ten, achiziționează un primer special pentru buze. Ai nevoie de o bază pentru a putea fixa rujul. În acest sens te ajută și creionul de buze, însă trebuie să fii foarte atentă la nuanța pe care o alegi. Nu trebuie să existe o discrepanță prea mare între culoarea creionului și cea a rujului. Un creion bun ajută rujul să nu se întindă și să nu se piardă.

De cele mai multe ori este indicat să aplici rujul cu o pensulă specială. Acest truc îți permite să ai un control mai bun și să aplici culoarea cu mai multă precizie. Asigură-te că alegi o pensulă mică, pe care să o poți mânui cu ușurință.

Nu uita că rujul are tendința de a-ți usca buzele, de aceea este foarte important să le exfoliezi în mod regulat și să îndepărtezi celulele moarte. Alege rujuri cu texturi cremoase, care conțin agenți de hidratare și factori de protecie SFP. Studiile arată că o culoare opacă oferă mai multă protecție și hidratarea decât un liploss, spre exemplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top