Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri extrem de rare pentru unghii perfecte

Frumusete

Trucuri extrem de rare pentru unghii perfecte

Ingrijirea unghiilor nu este atat de simpla precum pare la prima vedere. Pentru a avea unghii perfecte adesea recurgem la trucuri numai de noi stiute. Iata 5 trucuri inedite pentru unghii perfecte in orice moment al zilei:

1. PENSULA DE MASCARA
Cu pensula de mascara poti sa iti cureti unghia de oja, in locul dischetei demachiante sau a betisoarelor de urechi. Avantajul pensulei de mascara este ca nu distruge manichiura, spre deosebire de celelalte unelte.

CITESTE SI: MANICHIURA CU PIETRE LICHIDE

2. CURATA PANA CAND SCARTAIE
Inainte sa aplici prima culoare sau oja pe unghii, curat-o pana cand se aude un scartait. In acest fel vei avea unghii perfecte si culoarea va straluci asa cum nu iti imaginai.

3. RENUNTA LA POMUL DE CRACIUN
Unghiile tale nu sunt pomul de craciun. Inimioare, stelute si floricele – toate pe aceeasi unghie? No way! Opteaza pentru o varianta cat mai simpla pentru manichiura ta sau alege un singur model fara sa incarci vizual prea mult unghiile tale.

4. FOLOSESTE ALBUL
Inainte de a te da cu o culoare pe unghii este numai bine daca dai o data cu alb. Va ofera mai multa luminozitate unghiilor tale.

5. ROZUL PAL TE SALVEAZA
Daca doresti o culoare mai feminina si nu esti multumita de cum a iesit culoarea cu care te-ai dat, fiind prea inchisa, aplica peste aceasta roz pal. Iti va infrumuseta unghiile si iti va da un aer mai feminin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top