Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru a usca rapid oja de pe unghii

Frumusete

Trucuri pentru a usca rapid oja de pe unghii

Efortul pe care l-ai depus când ți-ai făcut manichiura poate fi anulat cu ușurință dacă nu ești atentă la mâinile tale până ce se usucă oja. Dacă ai creat și un model pe unghii, lucrurile vor sta și mai rău. Iată însă câteva trucuri pentru a usca rapid oja, astfel încât manichiura ta să arate perfect!

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ÎȚI ÎNGRIJEȘTI UNGHIILE DUPĂ CE RENUNȚI LA MANICHIURA CU GEL

Cel mai bine este să aplici straturi subțiri de ojă. Astfel aceasta se va usca mai rapid și nu va mai sări atât de repede. Dacă folosești o nuanță închisă, este suficient să aplici un singur strat. Astfel salvezi timp, iar lacul se usucă imediat. Topul are și el un rol extrem de important. Există produse special create pentru uscare rapidă, care oferă luciu și fixează mai bine oja pe unghii.

Un truc eficient pentru uscarea rapidă a lacului de unghii este următorul: după ce ai aplicat ultimul strat, umple un castron cu apă rece sau cuburi de gheață și ține mâinile în el timp de 2-3 minute. Cel mai probabil vei îngheța, însă lacul se la fixa foarte rapid. Este o metodă bună pentru zilele în care te grăbești și nu ai prea mult timp la dispoziție.

O altă variantă este spray-ul cu ulei vegetal. Folosește ori tip de ulei și pulverizează-l peste unghii după ce ai terminat manichiura. Pe lângă faptul că oja se va usca foarte rapid, te vei bucura de hidratare intensă a cuticulelor. Folosește uleiul de măsline sau de cocos pentru a te bucura de proprietățile lor deosebite. Dacă ai un uscător cu aer rece îl poți folosi cu încredere pentru a-ți usca unghiile. Ai grijă totuși să nu îl apropii prea tare de mâini.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top