Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru aplicarea fondului de ten

Machiaj

Trucuri pentru aplicarea fondului de ten

Fondul de ten este poate cel mai important produs din trusa de machiaj a unei femei. De aceea trebuie să știm cum să-l utilizăm corect, pentru a beneficia de un efect maxim. Iată câteva trucuri care îți vor fi folos în aplicarea fondului de ten!

1. Folosește o pensulă. Majoritatea femeilor aplică fondul de ten cu degetele, dar aceasta nu este cea mai indicată metodă. O pensulă specială îl fixează mai bine și definește conturul feței. Mișcarea prin care aplici produsul trebuie să fie una circulară, de sus în jos. Axează-te pe zonele cu probleme, însă nu fă abuz de cantitatea folosită. Unele produse nu au o putere mare de acoperire și nu vei reuși să maschezi imprefecțiunile dacă pui o cantitate mai mare pe față.

CITEȘTE ȘI: 3 MĂȘTI PENTRU PĂR PE CARE TREBUIE SĂ LE ÎNCERCI

2. Contrar așteptărilor tale, fondul de ten poate scoate în evidență liniile fine. Dacă aplici o cantitate prea mare, pe zonele cu riduri se vor forma pliuri care nu vor face decât să scoată în evidență problemele. După ce ai întins fondul de ten, îndepărtează ușor excesul din zonele cu linii fine, cu ajutorul unei pensule curate. Este foarte important să ai pielea hidratată înainte de aplicarea fondului de ten. Hidratarea minimizează acest risc.

3. Amestecă mai multe formule. Dacă vrei ca fondul de ten să dureze pe întreaga perioadă a zilei, formula acestuia este extrem de importantă. Poți să combini mai multe formule și texturi pentru a obține rezultatul dorit. Folosește o formulă matifiantă pe zona T-ului, deoarece pielea tinde să fie mai grasă pe această porțiune.

4. Aplică un iluminator înainte de fondul de ten. Deși multe persoane aplică iluminatorul după fondul de ten, specialiștii spun că puteți schimba ordinea dacă doriți. Astfel strălucirea tenului va fi mai naturală, iar tenul nu tinde să devină prea mat și prăfuit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top