Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru femeile cu părul închis la culoare

Par & Coafuri

Trucuri pentru femeile cu părul închis la culoare

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să arăți fabulos în orice situație!

1. În cele mai multe cazuri, femeile cu părul închis la culoare au și tenul mai închis. Unul dintre cele mai bune sfaturi este să alegi cu prudență fondul de ten. Nu alege nuanțe prea deschise pentru că tenul tău va părea fără viață. Asigură-te că folosești culori foarte apropiate de nuanța pielii tale, astfel încât să nu existe o discrepanță între culoare închisă a părului și tonul prea deschis al pielii.

2. Optează pentru suvițe discrete. Câteva șuvițe subțiri, mai deschise, îți vor oferi un aspect natural și te vor lumina. Asigură-te că aspectul lor este unul blând, pentru ca atunci când îți cresc rădăcinile să nu existe o discrepanță prea mare între ele și restul părului.

CITEȘTE ȘI: CUM POȚI DISCIPLINA PĂRUL ELECTRIZAT 

3. Încearcă trendul ombre. Este grozav pentru părul închis la culoare și i se ptorivește oricui. Acesta îți oferă un aspect diferit, care te scoate în evidență, însă trebuie realizat neaparat de un profesionist. Look-ul final ar trebui să fie subtil, iar trecerea de la o culoare la alta să fie graduală, nu extrem de bruscă.

4. Experții spun că femeile cu părul închis la culoare ar trebui să opteze pentru un machiaj bazat pe nuanțe de negru. Folosește dermatograf și mascara în nuanțe intense de negru pentru a-ți scoate în evidență trăsăturile și tonurile frumoase ale pielii și părului.

5. Încearcă bretonul. Un breton ănchis la culaore îți oferă un look dramatic, foarte atrăgător. Poartă accesorii pentru păr, în nuanțe de albastru, verde, violet sau roșu. Bandanele, florile sau agrafele sunt perfecte pentru a-ți completa orice ținută.

6. Experiementează șuvițele roșcate. Nu vor arăta atât de dramatic pe cât ar arăta pe un păr deschis la culoare și îți vor da o notă elegantă, rafinată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top