Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru o față mai subțire

Machiaj

Trucuri pentru o față mai subțire

Pentru a-ți subția fața primul pas este conturul. Cel mai probabil nu o să faci asta în fiecare zi, pentru că îți ia mult timp, însă la o ocazie specială este soluția perfectă pentru a-ți scoate în evidență anumite trăsături. Folosește nunațe mai închise pe linia părului, maxilar și lateralele nasului și un highlighter pe mijlocul nasului, pe frunte și pe pomeți. Acesta din urmă va scoate în evidență trăsăturile și îți va lumina fața într-un mod natural.

CITEȘTE ȘI: PRIMERUL-TOT CE NU ȘTIAI DESPRE EL

Un alt truc pentru a distrage atenția de la trăsăturile care ți se par prea proeminente este să îți scoți ochii în evidență. Folosește un fard de pleoape într-o nuanță care te avantajează și aplică puțin highlighter în colțul ochilor și sub sprâncene pentru a-i mări și a le oferi strălucire. Asigură-te că acoperi cearcănele și petele din jurul ochilor cu concealer. Dacă este necesar, foloseșt eo pudră matifiantă care umple liniile fine de sub ochi.

Dacă bărbia ta nu este pe cât de subțire ți-ai dori, secretul este să aplici puțin bronzer pe maxilar pentru a apărea mai subțire. Asigură-te că îl omogenizezi bine pentru a nu rămâne cu dungi inestetice. Părul te poate ajuta și el să dai o formă mai subțire feței tale. Secretul este să alegi o culoare potrivită. Cel mai indicat este efectul ombre, adică părul închis la culoare cu vârfurile deschise.

Machiajul cat eye te poate ajuta foarte mult. Folosește un eyeliner negru intens și trasează o linie subțire până în exteriorul ochiului. Acesta atrage atenția în colțurile exterioare ale ochilor și reduce dimensiunea feței în mod considerabil. Aplică un blush ușor strălucitor pe pomeți și puțin iluminator pe vârful nasului pentru a oferi tenului o strălucire naturală.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top