Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru a părea mai slabă

Frumusete

Trucuri pentru a părea mai slabă

Trucuri pentru a părea mai slabă.

Alegerea unei mărimi adecvate la haine. Multe femei cu forme mai voluptoase fac greşeala de a purta haine largi, crezând că asta va masca kilogramele în plus. Ei bine, doamnelor, mărimile mari ale hainelor vă fac să păreţi chiar mai corpolente decât sunteţi în realitate. Optaţi aşadar pentru haine pe mărimea dumneavoastră, fără a cădea în cealaltă extremă şi a purta obiecte de îmbrăcăminte prea strâmte. Spre exemplu, puteţi opta pentru hainele de tip Spanx, care dau aparenţa unei siluete cu cel puţin un număr mai mică.

Atenţie la mâneci. Nu încercaţi să purtaţi bluze fără mâneci dacă aveţi braţele mai plinuţe şi mizaţi pe dicreţie. Asta vă va avantaja întotdeauna.

Tocurile potrivite. În cazul vostru, cele înalte vor da impresia unei siluete mai lungi, iar kilogramele în plus vor trece neobservate. Dacă aveţi probleme în a le purta, optaţi pentru cele tip platformă, foarte comode.

Fără fuste scurte. Dacă în cazul femeilor suple acestea lungesc picioarele, efectul în cazul vostru va fi total opus. Cautaţi-le pe cele putin peste genunchi, mult mai potrivite pentru voi.

Sacourile voluminoase. Chiar si un număr mai mare la sacou vă va face să păreţi mult mai voluptoasă, lucru valabil şi pentru cele cu două randuri de nasturi. Aşadar, sacoul ideal pentru doamnele care vor să pară mai slabe este acelea cu un singur rând, pe mărimea lor.

Chiar dacă nu suntem tocmai de acord cu ele, cuorile închise reduc percepţia volumului. Aşa că, data viitoare când mergeţi la cumpărături, uitaţi-vă după haine în nunaţe de negru, bleumarin sau gri închis.

Evitaţi imprimeurile în exces şi dungile orizontale. Pe lângă asta, atenţie la materialele vaporoase sau volane, care nu vor face altceva decât să amplifice zonele cu kilograme în plus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top