Connect with us

Revistateo.ro

Parul fin le creeaza mari batai de cap multor femei. In dorinta de a avea un par cu volum, acestea fac niste greseli usor de evitat.

Par & Coafuri

Trucuri pentru parul fin. Cum ii dai mai mult volum

Parul fin le creeaza mari batai de cap multor femei. In dorinta de a avea un par cu volum, acestea fac niste greseli usor de evitat.

Parul fin si subtire este greu de coafat, delicat la pieptanare si nu sta deloc. Nicio coafura nu rezista atunci cand ai parul fin, iar daca si pentru tine este o provocare, apeleaza la cateva secrete.

In primul rand, foloseste mai putine produse de styling. Nu aplica o cantitate uriasa de spuma si rezuma-te la o cantitate rezonabila. Din cauza unei cantitati prea mare de spuma, parul se va pleosti. Renunta la fixativ.

Aplica regulat produse pentru volum si pentru a parea parul ai bogat. Foloseste sampon pentru volum, care va reface structura parului. Nu renunta nici la masti si la balsamul de par pentru volum. Nu uita sa iti clatesti bine parul, pentru a evita sa se lase parul.

Foloseste spuma pentru volum pentru parul fin

Vopseste-ti parul regulat. Vopseaua ii va da mai multa forta si volum si il va face putin mai gros. Aplica masti pentru parul vopsit si nu lasa sa treaca pre mult timp intre vopsiri.

Pentru parul subtire, se recomanda tunsoarea in scari. Apeleaza la tunsori filate, pentru a da mai mult volum.Un alt secret folosit de stilisti este sa usuce parul fin in timp ce stau cu capul in jos. Inainte de a-l usca, aplica putina spuma si vei vedea o diferenta
semnificativa.

Citeste si: Obiceiuri care iti afecteaza parul. Ce n-ai voie sa ii faci cand te trezesti

Poti apela si la difuzor, pe care sa il folosesti pentru radacina. Evita caciulile stranse in timpul iernii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top