Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru un machiaj de lungă durată

Machiaj

Trucuri pentru un machiaj de lungă durată

În primul rând este esențial să te exfoliezi. Celulele moarte și pielea uscată constituie o suprafață la care machiajul nu aderă foarte bine. Folosește un exfoliant din ingrediente naturale su chiar un prosop curat pentru a îndepărta celulele moarte de pe fața ta. Este indicat să faci o exfoliere corespunzătoare o dată pe săptămână.

Deși hidratarea este esențială pentru tenul tău, ai grijă să nu exagerezi. Umiditatea excesivă poate îndepărta machiajul. Dacă folosești o cremă puternic hidratantă, așteaptă-te ca machiajul tău să nu reziste pe cât ar trebui. Soluția este să aplici o mască hidratantă și apoi un strat subțire de cremă cu o formulă bazată pe apă. Evită zona T-ului, deoarece aceasta are tendința de a se îngrășa mai repede. Încă un secret important este să lași crema să intre în piele cel puțin 10 minute și abia apoi să începi să te machiezi.

Primerul este un produs care nu trebuie să lipsească din trusa ta cu cosmetice. Acesta are în compoziția sa silicon, care împiedică uleiurile din piele să îți distrugă machiajul. De asemenea, netezește porii  și liniile fine astfel încât fondul de ten să adere mai bine.

Nu exagera cu cantitatea de machiaj pe care o pui pe față. Cel mai bine este să aplici fondul de ten cu o pensulă, iar apoi să absorbi cantitatea în exces cu ajutorul unui burte. Vei rămâne cu o acoperire perfectă, naturală.

Corectează coșurile sau punctele negre cu ajutorul unui concealer dens. Concentrează-te doar pe zonele care au într-adevăr nevoie de extra acoperire.

Optează pentru un dermatograf și un rimel rezistent la apă, iar când vine vorba despre buze,  colorează-le în întregime cu creionul de buze și apoi aplică un strat subțire de ruj, cu ajutorul degetelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top