Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru un păr ca de vedetă

Par & Coafuri

Trucuri pentru un păr ca de vedetă

Poate fi destul de dificil să te descurci cu un păr subțire, mai ales în zilele sale proaste, însă urmând câțiva pași simpli poți evita lipsa de volum, electrizarea și alte neplăceri care apar exact atunci când lumea îți e mai dragă. Pentru început trebuie să pui în aplicare un sfat foarte simplu, dar pe care multă lume îl ignoră: nu îți peria niciodată părul atunci când este ud. Rețeta perfectă pentru un păr fragil și despicat este să îl perii atunci când ai ieșit din duș Încearcă să eviți pe cât posibil acest lucru, iar dacă este o obișnuiță renunță la ea.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CUM POȚI OBȚINE TENUL IDEAL

Folosește de fiecare dată un prosop din microfibre și nu îți freca părul cu el, ci doar învelește-l și lasă microfibrele să absoarbă tot excesul de umezeală timp de 5 minute. Astfel podoaba ta capilară va fi strălucitoare și delicat îngrijită. Orice acțiune agresivă va slăbi firul de păr și îl va predispune la rupere.

Nu ondula niciodată vârfurile. Dacă te numeri printre doamnele și domnișoarele care utilizează des ondulatorul, ar trebui să știi că vârfurile nu trebuie să aibă contact cu acesta. Lăsându-ți vârfurile drepte, libere, vei crea iluzia de lungime a părului și vei da volum, deoarece acesta nu se va lăsa o perioadă mai lungă de timp. Totodată, vei obține un aspect mai natural, mai frumos.

Una dintre cele mai mai greșeli întâlnite este contactul cu părul în urma utilizării ustensilelor fierbinți. Fie că alegi un uscător, un ondulator, o perie cu aer cald sau o placă de păr, trebuie să lași părul să se răcorească înainte de a-l atinge. Nu îți trece mâna prin el și nu încerca să îl aranjezi decât după ce acesta s-a răcit complet. AStfel îi permiți să se așeze și să rămână așa cum l-ai coafat. Totodată eviți ruperea și subțierea firelor.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top