Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru un păr cu mai mult volum

Par & Coafuri

Trucuri pentru un păr cu mai mult volum

Ești în căutarea unor trucuri pentru a-i da părului mai mult volum și mai multă strălucire? Atunci acest articol este pentru tine!

Pentru a-i oferi părului mai mult volum, cel mai bun truc este să îi dai un impuls de la rădăcină. Dacă nu ai folosit până acum un spray pentru rădăcini, este cazul să începi să o faci. Există o ofertă variantă de astfel de produse în toate magazinele de specialitate și sunt ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi puțin spray la rădăcina firului de păr, după baie,  când acesta este încă umed. Usucă-te în mod normal și bucură-te de beneficiile acestui produs.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE TREBUIE SĂ ȘTII DACĂ OBIȘNUIEȘTI SĂ DORMI CU PĂRUL UD

Dacă te numeri printre femeile care își usucă părul cu foehnul, atunci trebuie să încerci și această variantă: usucă-te cu capul în jos. Acest truc simplu face o mare diferență și este un pas important pentru a avea un păr cu volum și strălucire. La final trebuie doar să îl aranjezi trecându-ți mâna prin el. Nu este nevoie să îl perii.

Tunde-te în scări. Dacă vrei volum, tunsoarea în scări este cea mai potrivită și îți oferă numeroase unghiuri cu care poți jongla atunci când te aranjezi. Taparea părului te poate ajuta de asemenea să obții mai mult volum și mai multă textură. Asigură-te că o faci într-un mod corect, ajutându-te de un pieptăn potrivit și un fixativ puternic. Iar dacă tot a venit vorba despre fixativ, alege cu mare grijă tipul pe care îl utilizezi. Dacă vrei unul care să îți dea volum și să-ți ridice puțin firul de păr, cel mai probabil trebuie să optezi pentru un fixativ puternic, dar care să nu încarce prea mult.

Dacă nu ai avut timp să te speli pe cap, nu îți face probleme. Poți obține o coafură voluminoasă chiar și în acest caz. Încearcă niște bucle largi, cu un aspect cât mai natural și finisează-le cu ajutorul unui fixativ puternic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top