Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru un păr cu volum

Par & Coafuri

Trucuri pentru un păr cu volum

Toate femeile își doresc un păr gros, puternic și plin de volum. Multe produse promit să te ajute în acest sens, însă nu tot atât de multe se țin de cuvânt. Este important să urmezi anumiți pași pentru a obține mai mult volum și să descoperi ce ți se potrivește cel mai bine. Nevoile diferă în funcție de structura firului de păr și se starea scalpului. Uite câteva sfaturi care te pot ajuta!

În primul rând este foarte important să alegi tipul de șampon de care părul tău are nevoie. Trebuie să oferi îngrijire firului de păr și să protejezi scalpul, așa că în cazul în care ai firele despicate și părul uscat, alege mai întâi un produs care repară și hrănește în profunzime și abia mai apoi orientează-te spre ceva care oferă volum. Nu poți avea părul deteriorat și voluminos. Pornește de la probleme principală și tratează-te în mod corespunzător. Nu uita de balsam, care este foarte important. Alege unul ușor, fără prea multe substanțe chimice care îngreunează firul de păr și îl aplatizează.

CITEȘTE ȘI: CLĂTEȘTE-ȚI PĂRUL CU BERE, IATĂ CARE SUNT BENEFICIILE

Dacă ai părul foarte lung, este cazul să faci o schimbare. Lipsa volumului devine inevitabilă atunci când părul tău este lung și greu. Optează pentru o tunsoare medie sau scurtă care îți va da mai mult volum și te va ușura, la propriu. Părul extrem de lung nu este neaparat și frumos. Totul stă în tunsoare și în aspectul firului de păr.

Spray-urile pentru volum te pot ajuta foarte mult. Pulverizează întâi puțină apă pentru a umezi podoaba capilară, iar apoi aplică spray-ul la rădăcină. Piaptănă-te și aplică din nou. Urmează această procedură de 3-4 ori.

Dacă ai părul gras și lipit de cap deși te-ai spălat aseară, folosește puțină pudră de talc. Aceasta absoarbe uleiul în exces, permite părului să se așeze și te ajută să te aranjezi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top