Connect with us

Revistateo.ro

Tu ai consuma acesti hamburgeri negri?

Stiri

Tu ai consuma acesti hamburgeri negri?

Tu ai consuma acesti hamburgeri negri? Compania de fast food Burger King ii socheaza pe toti clientii: lanseaza o gama larga de mancare rapida… neagra!

Kuro burgerii Pearl si Diamond fac deja furori pe tot Internetul, lumea intrebandu-se care este misterul culorii negre si de ce a recurs firma la aceasta noua specialitate.

Este fara doar si poate cel mai original hamburger inventat vreodata, tocmai datorita culorii negre a chiflei dar si a compozitiei din interior. Culoarea neagra este redata de cerneala de calamar, piperul negru si de masa de carbon. Hamburgerul mai contine si un sos de ceapa suculent si, de asemenea… negru! Cele doua variante de hamburger negru vor circula prin restaurantele Burger King un timp limitat.

Cerneala de calamar poate colora mancarea in negru, fara a-i modifica substantial valorile nutritive, insa, nu exista deocamdata niciun studiu care sa indice ca ar fi foarte sanatos de consumat un astfel de preparat culinar.

Acest aliment curios a impartit deja Internetul in doua, iubitorii de mancare de tip fast food fiind dezgustati de culoarea neagra, altii insa cred ca este o experienta noua in materie culinara.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top