Connect with us

Revistateo.ro

Tutorial video. Extensii de sprancene, noul beauty trend

Machiaj

Tutorial video. Extensii de sprancene, noul beauty trend

Pentru un look natural, Antonia Rondelli, Trainer/Make-Up Artist – Professional Make-Up Academy, recomanda extensiile de sprancene,

„Extensiile de sprancene sunt recomandate pentru evenimentele speciale din viata noastra, atunci cand ne dorim un look natural si vrem sa evitam aspectul artificial sau de „carioca” al sprancenelor noastre. Nu implica folosirea aparatelor ci doar a instrumentelor specifice tratamentului: degresant, extensii in diverse nuante, pensete, adeziv, pudra nuantatoare, sa.

Aplicarea firelor de par direct pe piele se face cu un adeziv special. Se pot completa golurile existente sau se poate merge pana la recompunerea totala a sprancenei, iar in aceasta situatie trebuie sa se creeze mai intai forma sprancenelor adecvata formei fetei. Se recomanda oferirea acestui serviciu in doua etape, cea de-a doua etapa fiind cea de intretinere si completare. Aplicarea pudrei speciale, va ajuta la o mentinere ferma a firelor de par aplicate.

CITESTE SI: Tutorial video. Gene naturale pentru o privire irezistibila
CITESTE SI: Smokey eyes, machiajul care nu se demodeaza niciodata VIDEO

Pentru un efect de durata, este importanta aplicarea precisa si corecta a firelor de par individuale direct pe firul de par existent, iar acest lucru este bine sa fie facut de specialist. De asemenea, la fel ca in cazul extensiilor de gene, este foarte importanta intretinerea corespunzatoare de catre fiecare clienta in parte. Extensiile de sprancene sunt rezistente la apa. Daca se uda, puteti tampona cu un servetel pentru a indeparta excesul de umezeala. Acest tratament poate fi oferit cu succes in completarea celui de machiaj, cosmetica, hairstyle, cat si de toti stilistii care ofera extensii de gene.”
Antonia Rondelli – Trainer/Make-Up Artist – Professional Make-Up Academy (www.professionalmakeup.ro)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top