Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

UIMITOR! Fotografii ireale cu animale salbatice.GALERIE FOTO

Par poze fantastice, insa pozele de mai jos nu sunt deloc trucate,”Tara Minunilor” este proiectul artistei Katerina Plotnikova, o tanara din Moscova a carui imagini uluitoare par scoase din cartile de povesti cu zane  din copilarie.

Decorul si scenografia fotografiei te duc cu gandul la basmele din cartile vechi ale copilariei si te fac sa te intrebi cum au putut fi realizate, pentru proiectul sau, Katerina,  a solicitat sprijinul dresorilor de animale, pentru ca fototgrafiile sa iasa exact asa cum isi dorea. Vulpi, ursi, cerbi, tigrii, arici, serpi sunt doar unele dintre animalele salbatice prinse in minunatele cadre de artista fotograf.

Cerbul, domnitorul padurilor, care reprezinta bunatate, puritate, onoare si cinste aristocrata, dar in acelasi timp, cerbul este o calauza in lumea de dincolo. Acesta este infatisat in bratele unei printese, aratand ca dragostea poate lua difrite forme. Pentru a arata si demonstra ca pozele sunt reale, Katerina expune publicului  cateva cadre absolute adorbaile, cu dresorii care resfata animalele cu diverse produse pentru a sta cum trebuie in cadru.

Fotografiile Katerinei Plotnikova sunt cu adevarat pline de magie si evidentiaza  adevarata relatie om-animal intr-un decor ireal, plin de fantezie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top