Connect with us

Revistateo.ro

Uite care este ÎNGERUL TĂU PĂZITOR

Stiri

Uite care este ÎNGERUL TĂU PĂZITOR!

Uite care este ÎNGERUL TĂU PĂZITOR:

Berbec – Malahidael – Îngerul curajului. Malahidael veghează asupra Berbecilor şi îi face să fie cei mai curajoşi nativi, fără să cântărească prea mult atunci când se confruntă cu situaţii-limită. Pe lângă acest dar divin, Berbecii primesc de la Malahidael şi simţul creativităţii, odată cu puterea de a trece peste excesele de violenţă ce-i curpinde periodic pe cei născuţi sub acest semn.

TEST ONLINE: AFLA CE DESTIN VEI AVEA

Taur – Asmodael – Îngerul răbdării. Îngerul păzitor al acestor nativi le transmite darul răbdării, fără de care Taurii ar fi pierduţi. Răbdarea dobândită de la Asmodael îi face pe cei născuţi sub acest semn să fie extrem de atenţi la tot ce se petrece în jurul lor şi sunt astfel octrotiţi de tentaţia banilor, dar şi de ideile care nu le dau pace Taurilor.

Gemeni – Ambriel – Îngerul gândurilor pure. Mare noroc au aceşti nativi de îngerul lor păzitor, care are grijă ca aceştia să nu cadă pradă gândurilor rele. Doar prin darul gândurilor pure Gemenii pot rămâne oameni pozitivi, cu zâmbetul pe buze, gata oricând să-şi ajute semenii. Comunicarea este cea mai bună unealtă pe care aceşti nativi o primesc de la Ambriel, motiv pentru care sunt adevăraţi oratori, capabili oricând să reducă la tăcere pe cei din jur cu argumentele lor.

CITESTE AICI: HOROSCOP 2016

Rac – Muriel – Îngerul grijii pentru ceilalţi. Racii sunt cei mai loiali nativi şi mereu îi îngrijesc pe cei din jur, asta datorită lui Muriel, care le transmite grija necondiţionată faţă de semeni. Tot ce vor aceşti nativi este să ştie că cei dragi au tot ce le trebuie. Nu de puţine ori Racii se pun pe locul secund, pe primul loc fiind mai mereu familia sau prietenii apropiaţi. De la îngerul lor păzitor aceştia au mai primit capacitatea de a înţelege cum să evite cele mai grele lucruri, cărora altora le dau mari bătăi de cap.

Leu – Verchiel – Îngerul puterii controlate. Nu degeaba sunt consideraţi regii zodiacului, căci aceşti nativi au primit de la îngerul lor păzitor capacitatea de a-şi controla puterile. Verchiel le arată Leilor cum să-ţi tempereze ieşirile necontrolate şi îi motivează să nu abuzeze de puterea lor, pentru a nu genera haos în jurul lor. Dacă nu era îngeraşul lor, aceşti nativi nu ştiau cum să fie sufletişti şi mereu dispuşi să sară în ajutorul celor de lângă ei.

Fecioară – Hamaliel – Îngerul virtuţii. Fără ajutorul îngerului lor, aceşti nativi s-ar transforma în firi prea critice, mai ales faţă de cei din colectivul din care fac parte. Prin darul virtuţii, Fecioarele au şanse mari de afirmare în domenii ce ţin de cercetare, asta pentru că reuşesc să se concentreze asupra vieţii profesionale ca niciun alt nativ.

Balanţă – Uriel – Îngerul dorinţelor constructive. După cum spune şi semnul sub care se află, Balanţele au nevoie de echilibru în viaţa lor, iar Uriel este acolo pentru ca ele să găsească acea pace interioară de care au atâta nevoie pentru a supravieţui. Acesta le face pe Balanţe să aducă pacea în orice loc ar merge, în timp ce ele ating această stare de calm.

Scorpion – Barbiel – Îngerul transformării. Pentru că sunt firi impulsive şi uneori chiar violente, persoanele născute sub acest semn aveau nevoie de un înger păzitor care sa le transforme aceste ieşiri în compasiune pentru cei din jur, purificându-le totodată gândurile de cele rele. Tot Barbiel este cel care le ţine pornirile sexuale în frâu, dorinţe care nu de puţine ori au tendinţa de a răbufni.

CITESTE AICI: HOROSCOP 2016

Săgetător – Adnachiel – Îngerul puterii şi al iubirii. Ambiţioşi de fel, Săgetătorii sunt ajutaţi de îngerul lor păzitor pentru a-şi tranforma această trăsătură în iubire spirituală. Tot Adnachiel este cel care îi face pe Săgetători să iubească locuinţa şi pe cei din interiorul ei, făcându-i mai apropiaţi faţă de familie şi faţă de lucrurile cu adevărat importante în viaţă.

Capricorn – Haniel – Îngerul revelării divinităţii. Obsesia Capricornilor pentru control nu ar putea fi stăvilită nici cu o armată de îngeri. Doar Haniel le mai poate deschide ochii şi mintea, reuşind atfel să-i facă pe aceşti nativi să atingă latura spirituală a vieţii, învăţându-i ce înseamnă cu adevărat divinitatea. Fără el, Capricornii ar face din dorinţa de a controla totul o menire a vieţii.

Varsator – Gabriel – Îngerul adevărului. Niciun alt nativ nu luptă pentru adevăr şi dreptate mai mult ca un Vărsător. Tocmai din acest motiv aceşti nativi nu suportă minciuna şi înşelătoria în viaţa lor. Dorinţa de a afla mereu adevărul le este insuflată de îngerul păzitor Gabriel, care îi ajută pe Vărsători să răspândeacă adevărul peste tot unde merg, ajutând la construirea unei lumi mai bune, fără corupţie.

Pesti – Barakiel – Îngerul credinţei. Capacitatea de a face diferenţa dintre credinţă şi cunoaştere este o trăsătură a Peştilor impusă de îngerul lor păzitor. Barakiel îşi ajută nativii să-şi cunoască tot mai bine sufletul, făcându-i pe aceştia să afle lucruri noi despre ei, pe care alţii nu ar avea cum să le descopere.

1 Comment

1 Comment

  1. Beka Ionela

    2015-08-04T16:16:00+03:00 at 2015-08-04T16:16:00+03:00

    Al meu isi face treaba prea bine cred ca ar fi bine sa-l concediez :-p

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top