Connect with us

Revistateo.ro

zodie 23102015

Astro-FUN

Uite care este ORGANUL TAU VULNERABIL, in functie de ZODIE

Vrei sa descoperi din timp care este organul ce iti va da batai de cap in viitor? Uite spre ce parte a corpului trebuie sa iti indrepti atentia, in functie de zodie.

Berbec

Acest nativ are un sistem imunitar foarte bun, motiv pentru care se imbolnaveste destul de rar si se recupereaza foarte repede. Berbecul guverneaza sangele, glandele suprarenale si capul, astfel ca de aici apar si necazurile: traumatisme, eruptii, congestii, epistaxis, sinuzite, nevralgii, ameteli, carii, abcese, otite, etc, astfel ca nu ar strica o atentie amanuntita asupra unor astfel de afectiuni.

Taur

Si Taurul este un nativ destul de rezistent la boli, insa pentru ca are prostul obicei de a ignora simptomele si de a nu merge la medic, atunci cand este bolnav se intampla din cauza unei afectiuni cronice. Punctele sensibile ale nativului Taur sunt gatul si ceafa si nu de putine ori sufera de amigdalita, laringita, polipi ori spondiloza cervicala.

Gemeni

In ciuda faptului ca sunt capabili de eforturi deosebite, Gemenii nu ar trebui sa munceasca prea mult peste program caci vor claca. In afara de bataile de cap cauzate de sistemul nervos, de la care pleaca diverse afectiuni precum depresie sau tulburari sexuale, acesti nativi au probleme si cu sistemul respirator, de unde si predispozitia la bronsite, astm ori alte boli acute ale plamanilor.

Rac

Racul se imbolnaveste atunci cand este foarte stresat sau macinat de incertitudini, iar faptul ca nu-si exteriorizeaza nemultumirile nu face altceva decat sa agraveze simptomele. Acest nativ este predispus in special la boli digestive, precum colita, ulcer sau gastrita, dar si la afectiuni ce tin de partile femeiesti (sani si uter).

Leu

Nativul in cauza dispune de o rezistenta fizica iesita din comun, insa alege de multe ori sa isi iroseasca energia pe lucruri inutile. Orgolios de fel, nu tine cont de sfaturile medicului, iar asta poate sa ii agraveze o boala aparent banala. Punctele sensibile ale Leului sunt aparatul cardiovascular, ochii, coloana si splina.

Fecioara

Fecioara este semnul sanatatii si al remediilor, astfel ca reuseste din timp sa depisteze tulburarile si sa le trateze corespunzator. Cu toate acestea, acest semn guverneaza partea inferioara a abdomenului si drept urmare este predispus la constipatie/diaree, apendicita, hernie, peritonita sau diversi paraziti ce afecteaza intestinele.

Balanta

Nu este ea prima la capitolul rezistenta la boli, motiv pentru care are nevoie in permanenta de echilibru pentru a ramane sanatoasa. Balanta se dezechilibreaza atunci cand in viata ei apar diverse conflicte, lucru ce ii provoaca probleme cu rinichii, pielea, ovarele sau prostata.

Scorpion

Un nativ care nu se plange prea des de boala este Scorpionul. Cu toate acestea, bolile acestui nativ tin mai mult de psihicul sau, intrucat se invinovateste mai mereu pentru toate lucrurile rele ce se petrec in jurul sau, ajungand chiar sa aiba anumite pulsiuni autodistructive. In plus, Scorpionul poate dobandi si diverse boli ale aparatului genito-anal, ale colonului, ori infectii virale si otraviri cu substante toxice.

Sagetator

De obicei, Sagetatorul e energic si are o alura atletica bine conturata. In acelasi timp, acest nativ este un gurmand innascut, care iubeste mancarea in acelasi mod ca si bautura. Rezultatul? Boli hepatobiliare, colesterol marit, hipertensiune, pancreatita sau diabet.

Capricorn

Un alt nativ care se bucura de o stare de sanatate buna este si Capricornul, fiind de altfel unul dintre cei mai longevivi din zodiac. Intrucat are legatura cu sistemul osos, acesta este predispus la reumatism, artita, osteoporoza, etc. Alte boli ce il pot afecta pe Capricorn sunt eczemele si herpesul, mai ales din cauza emotiilor reprimate ori a agresivitatii refulate.

Varsator

Varsatorul este si el un nativ rezistent si energic. La el bolile sunt rare si ca frecventa si ca tratament. Punctele sensibile ale Varsatorului sunt fluierul piciorului si glezna, de unde se pot alege cu fracturi, entorse sau o proasta circulatie a sangelui. Cu un sistem nervos destul de sensibil, acest nativ poate sa sufere de insomnie ori, si mai grav, de paralizie sau alte boli ce au legatura cu coordonarea muschilor.

Pesti

Pestii reusesc sa isi gestioneze bine resursele, chiar daca au o vitalitate scazuta. Intrucat guverneaza laba piciorului, acest semn ajunge sa sufere de boli precum platfus, monturi, bataturi, unghii incarnate, etc. In plus, ganglionii limfatici reactioneaza puternic la unele toxine, astfel ca ar putea fi luati foarte usor drept tumori.

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top