Connect with us

Revistateo.ro

Uite cât de mult s-a schimbat Renee Zellweger!

Stiri

Uite cât de mult s-a schimbat Renee Zellweger!

Renee Zellweger este una dintre cele mai bine cotate actrițe de la Hollywood și ne-a obișnuit mereu cu look-urile ei proaspete. Dacă facem un arc peste timp, vom vedea cât de mult s-a schimbat vedeta, excluzând schimbările făcute la păr (culori noi), vestimentația sau machiajul. Renee Zellweger s-a reînnoit cu ajutorul chirurgiei plastice.

Actrița de 45 de ani a șocat audiența săptămâna aceasta la premiile ELLE Women, purtând o rochie neagră mulată semnată de Carolina Herrera. Spunem că a șocat pentru că a apărut mai tânără decât niciodată, și nu, nu ne referim aici la aerul ei proaspăt și energic, ci la fața vedetei, total schimbate. Vedeta a apărut fără riduri (care sunt normale la vârsta ei) și cu ochii ceva mai deschiși.

Deși schimbările sunt evidente cu ochiul liber, Renee nu a recunoscut niciodată că s-a supus operațiilor estetice. Totuși, vedeta a dorit să vorbească despre stilul ei de viață sănătos pentru publicația britanică „The Express”: „Stilul meu de viață include menținerea sănătății făcând gimnastică. Când citesc că unele femei se infometează pentru a arăta bine, este nedrept și decepționant”.

Renee Zellweger este cunoscută pentru rolurile din „Jerry Maguire”, „Chicago” sau „Bridget Jones’s Diary” și a fost mereu în ochii uraganului mediatic datorită felului în care arată.

RENÉE ZELLWEGER para artículo caras

Arc peste timp. Renee Zellweger în 2001 (foto stânga) și 2011 (dreapta)

Renne Zellweger în 2001 (stânga) și 2014 (dreapta)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top