Connect with us

Revistateo.ro

Uite cât de rele sunt femeile în functie de zodie

Stiri

Uite cât de rele sunt femeile în funcţie de zodie

Bărbaţii susţin că femeile sunt răutăcioase, dar fiecare are un fel aparte de a ştii cum să enerveze pe cineva. Astrologii susţin că totul se datorează zodiilor.

Berbec. Femeile berbec sunt destul de răutacioase şi pot deveni foarte impulsive. Dacă este cazul pot fi agresive din punct de vedere verbal şi sunt în stare să facă orice doar pentru a câştiga o dispută.

CITEŞTE ŞI: AFLĂ CARE SUNT ZODIILE DE CARE NU TREBUIE SĂ TE ÎNDRĂGOSTEŞTI

Taur. Femeile din taur nu sunt deloc răutăcioase, iar atunci când dau dovadă de egoism sau agresivitate, cel mai probabil nu îşi dau seama de acest lucru. Acesta poate fi mecanismul lor de apărare, deoarece nu le place să-şi expună slăbiciunile.

Gemeni. Gemenelor le plac bârfele cu cele mai bune prietene şi au o părere foarte bună despre sine. De obicei se supără foarte greu şi le trece foarte repede, deoarece nu suportă să fie certaţi cu prietenii.

Rac. Chiar dacă sunt femei sensibile, racii pot deveni foarte răi şi cruzi atunci când sunt răniţi în inima familiei. Atâta timp cât eşti sincer cu o femeie rac, aceasta nu te va ataca şi nu-ţi va purta pică.

Leu. Leoaicele nu sunt în general rele, însă sunt foarte orgolioase şi nu le place atunci când sunt contrazise sau când nu au dreptate. Le place să manipuleze ţi din această cauză se vor înconjura de persoane foarte slabe.

Fecioara. Fecioarele sunt cele mai crude femei din zodiac. Adoră să demonstreze tuturor celor din jur că sunt superioare şi vor face orice pentru a-şi atinge scopul.

Balanţă. Balanţelor nu le stă deloc în fire să fie răutăcioase cu cineva. Consideră o pierdere de timp să intre în conflict, să mintă sau să trădeze, aşa că nu o vor face.

Scorpion. La prima vedere, femeile născute sub semnul scorpionului sunt perverse şi misterioase. Însă, dacă ajungi să le cunoşti mai bine, vei observa că nu sunt rele. Atunci când suferă, tind să se răzbune.

Săgetător. Săgetătoarele sunt rele doar dacă le calci pe coadă. Nu se complică cu răzbunări, însă ajung să urască persoanele false, care le-au trădat. Chiar dacă se împacă cu duşmanii, totul face parte dintr-un plan de a putea convieţui.

Capricorn. Femeile capricorn nu sunt răutăcioase şi vor mereu să rezolve problemele pe cale paşnică. Foarte rar vor deveni maliţioase şi numai dacă situatţia le-o cere.

Vărsător. Vărsătoarele nu sunt femei rele, dacă nu le provoci. Sunt în schimb foarte mândre, iar dacă le subestimezi este posibil să ai parte de o surpriză de proporţii.

Pesti. După rac şi fecioară, femeile din peşti ocupă locul 3 în ceea ce priveşte răutatea. Peştii au tendinţa de a se victimiza foarte mult şi de a ţipa la cei din jur, chiar dacă par persoane foarte calme şi liniştite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top