Connect with us

Revistateo.ro

Uite ce mesaj i-a transmis Mărioara Oanei, pe patul de moarte

Stiri

Uite ce mesaj i-a transmis Marioara Oanei, pe patul de moarte

CITESTE AICI: OANA ZAVORANU S-A HOTARAT CE FACE CU TRUPUL MAMEI EI

Uite ce mesaj i-a transmis Marioara Oanei, pe patul de moarte.

SOCANT: UITE CE DECLARA OANA ZAVORANU DESPRE MOARTEA MAMEI SALE

 

”De la ea în mod special am nevoie de iubire. Am nevoie să mă ia în braţe şi să mă ţină la piept, aşa. E tragic. Eu sunt cu un picior, poate cu amândouă în groapă, că nu ştiu dacă pot să fac transplantul, dacă rezistă organismul. M-ar umfla plânsul. Şi mi-aş dori din suflet să mă iubească. Nu cer altceva decât un pic şi nu numai de la ea, de la oricine, un pic de dragoste. Nu îţi dai seama ce înseamnă să ai nevoie de dragoste. Am iertat-o. De acum, să o ierte Dumnezeu, că eu am iertat-o de mult.”

CITESTE AICI:OANA ZAVORANU IA O DECIZIE SOC

CITEŞTE ŞI: Prima reactie a Oanei Zavoranu dupa ce a aflat ca mama ei a murit!

Printre lacrimi, Marioara Zăvoranu spunea atunci că, în ciuda tuturor relelor făcuta de Oana, a iertat-o, pentru că este singurul ei copil şi nu ar vrea să părăsească această lume ştiind că fiica ei îi poartă duşmănie din cauza banilor.

RECOMANDARE: AFLA CE DESTIN O SA AI! TESTUL CARE A UIMIT LUMEA

„ Eu am iertat-o de când s-a născut. A fost un copil foarte dorit şi de mine, şi de taică-su. Dar a fost prea alintată, i-am dat prea mult. E foarte orgolioasă. Nu o să fie alături de mine în clipe grele, niciodată nu a fost. Dacă aş muri, probabil că ar veni. Şi s-a terminat, s-a închis. Ce mai am de pierdut sau de câştigat? Asta a fost viaţa, aşa a fost menirea, e trist, e foarte trist, pentru că văd părinţi mulţi care sunt aşa loviţi de copii şi nu înţeleg de ce, ce au făcut acei părinţi şi eu nu am făcut?”

La final, Marioara Zăvoranu i-a transmis Oanei să fie sănătoasă, chiar dacă nu pot fi împreună într-o asemenea zi mare.

“ Eu cred că am făcut tot ce ar trebui făcut ca să îţi arăţi dragostea pentru copil. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, că e Paştele, îmi pare rău că nu facem Paştele aşa cum făceam amândouă şi să o văd”, declara Marioara, plângănd de pe patul de spital, cu doar câteva zile înainte să moară.

RECOMANDARE: AFLA CE DESTIN O SA AI! TESTUL CARE A UIMIT LUMEA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top