Connect with us

Revistateo.ro

Atentie la sclipici! Uite ce poti pati!

Stiri

Uite ce pot pati ochii tai de la sclipici

Multe mamici le cumpara haine cu sclipici fetitelor sau tot felul de palarioare ori alte obiecte care contin sclipici reflectorizant. Stiai ca acest lucru este periculos atat pentru copii cat si pentru tine?

Exista cateva produse cu care cei mici, in special fetitele, se joaca foarte des, iar parintii le dau toata libertatea din lume. Multe mame impodobesc podoaba capilara a fetitelor cu sclipici, mai ales daca acestea se pregatesc sa mearga la un eveniment important (prima zi de scoala, banchetul de sfarsit de ciclu scolar ori o onomastica). Ceea ce a patit o mama trage un semnal de alarma pentru toate femeile din lume!

O femeie a murit dupa ce si-a facut mai multe teste de sarcina, iar o alta a descoperit aceeasi boala crezand ca e gravida

Ce boala poti face daca nu te descalti dupa ce intri in casa

Sclipiciul poate fi extrem de periculos daca ajunge foarte aproape de ochii tai. Sclipiciul reflectorizant te poate orbi sau poate duce la boli oculare degenerative, in cel mai fericit caz. Momentul in care Caayi, mama din imaginea articolului, si-a dat seama ca un contact prea apropiat cu o jucarie cu sclipici ii poate fi fatal a fost cel in care s-a uitat in oglinda si nu s-a vazut in ceata.

Teama ei in acel moment era ca nu isi va mai putea vedea copilul niciodata. Tocmai de aceea, a mers la medicul oftalmolog, care i-a recomandat o interventie chirurgicala de urgenta. Sclipiciul patrunse deja in ochi si femeia putea sa orbeasca.

Au urmat doua interventii chirurgicale, insa vederea nu s-a imbunatatit, ba dimpotriva. Tratamentele ulterioare nu si-au facut nici ele efectul si, in cele din urma, Caayi si-a pierdut complet vederea. Femeia si-a pus un ochi de sticla pentru a-l inlocui pe cel distrus de sclipici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top