Connect with us

Revistateo.ro

Uite ce semnifica gropitele din obraji

Frumusete

Uite ce semnifica gropitele din obraji

Studiile arata ca doar 20% din populatia lumii poseda gropitele din obraji. Aceasta trasatura se gaseste in mare parte in randul femeilor si este considerata a fi extrem de atragatoare. Orice barbat este fermecat de gropitele din obraji ale unei tinere domnisoare, insa putini stiu care este semnificatia acestora.

Gropitele din obraji sunt de fapt deformari ale musculaturii faciale, pe care multe persoane si le doresc. Unele femei apeleaza chiar si la interventii chirurgicale pentru a le obtine. Conform oamenilor de stiinta, aceste gropite pot oferi un aspect mai tanar chipului si imbunatatesc considerabil modul in care arata o femeie. Odata cu trecerea timpului ele se pot adanci, fapt care reduce vizibil semnele imbatranirii.

CITESTE SI: MASCA CU NUCSOARA TE SCAPA DE PETE

CITESTE SI: CUM SA TE MACHIEZI ATAT DE NATURAL INCAT SA PARI NEMACHIATA

Numeroase popoare ale lumii considera ca gropitele din obraji sunt semne de noroc si prosperitate. De aceea oamenii care au aceste trasaturi sunt pretuiti mai mult. De fapt, acestea sunt doar caracteristici genetice extrem de dorite de unele femei. Isabella Gilbert din Rochester, New York a inventat chiar si un aparat care ajuta la formarea acestor gropite in anul 1936, dupa ce a cautat indelung numerose solutii pentru a-si satisface aceasta dorinta. In zilele noastre exista mai multe tipuri de interventii care pot modifica aspectul obrajilor si pot da nastere acestor gropite.

Persoanele care au gropite in obraji sunt considerate a fi mult mai atragatoare din punct de vedere sexual. Poate de aceea numeroase vedete de la Hollywood pot fi observate etalandu-si cu mandrete acesta trasaturi si evidentiidu-le prin diverse trucuri de machiaj.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top