Connect with us

Revistateo.ro

Uite ce spune MARIMEA DE LA PANTOFI despre tine

Stiri

Uite ce spune MARIMEA DE LA PANTOFI despre tine. Informatii incredibile despre DESTINUL tau!

Numarul de la picior iti poate dezvalui multe informatii interesante. Afla in continuare ce spune marimea de la pantofi despre tine.

MARIMEA 34

Fidel, devotat in relatiile sentimentale si un partener de afaceri de incredere. Cam asa poate fi caracterizat cel care poarta la incaltaminte marimea 34. Chiar daca este un numar mic, asta spune despre purtator ca este o persoana demna de increderea tuturor, iar rabdarea si perseverenta il fac sa ajunga departe.

MARIMEA 35

Persoana care poarta marimea 35 este una comunicativa si sociabila, inzestrata cu o capacitate creatoare excelenta. Totodata, „purtatorul” se adapteaza usor in orice situatie si doreste sa progreseze incontinuu. Din acest motiv nu accepta sa fie limitat in vreun fel si iubeste sa fie liber si independent. Din pacate, de multe ori acesta ajunge sa isi iroseasca talentul pe lucruri inutile si in ochii celorlalti ajunge sa fie vazut drept o persoana iresponsabila.

CITESTE SI: Ce spune nasul despre tine. Lucruri incredibile despre personalitatea fiecaruia

CITESTE SI: Ce spune FORMA OCHILOR despre PERSONALITATEA TA

MARIMEA 36

Posesorul unei astfel de marimi la pantofi prezinta o afinitate fata de un domeniu artistic si este mereu cu zambetul pe buze. Plin de viata, acesta ii inspira pe cei din jur sa fie mai buni si mai veseli si ii place sa se faca util de fiecare data cand cineva are nevoie de ajutor. Asta il face ca uneori sa fie coplesit din cauza responsabilitatilor asumate de dragul celor ce-l inconjoara si nu isi mai gaseste timp si pentru el.

MARIMEA 37

Firea exuberanta te face sa ajungi departe, asta si pentru ca reusesti sa iti canalizezi toata energia si talentul catre un scop anume. Pasnic si timid, ai o profunzime in gandire care te ajuta sa vezi lucrurile intr-o lumina diferita fata de cei din jur. In unele cazuri acest lucru nu este tocmai in avantajul tau intrucat, din cauza faptului ca toti ceilalti tind sa te contrazica, ajungi sa gandesti intr-un mod pesimist si sa te retragi intr-un colt doar al tau.

MARIMEA 38

Se spune despre cei care poarta la incaltaminte marimea 38 ca vor avea un destin maret, in mare parte si datorita talentelor creatoare. Sunt caracterizati printr-o caldura sufleteasca rar intalnita, concentrata mai degraba pe propria persoana (usor narcisisti). Printre cei ce poarta numarul 38 la pantofi se afla foarte multi oameni puternici si bogati, vazuti insa de ceilalti ca avand un comportament cam dictatorial. Nu degeaba li se taie elanul celor cu care intra in contact…

MARIMEA 39

Marimea 39 la incaltaminte spune despre tine ca vezi totul intr-o lumina pozitiva si esti mereu bine dispus, reusind de multe ori sa depasesti obstacolele cu zambetul pe buze. Amabil de obicei si cu o grija foarte mare de a nu deranja, vei observa in timp ca altruismul este greu de dus in spate. De multe ori, atunci cand vrei sa daruiesti totul fara a avea ambitii materiale, vei sfarsi prin a fi o persoana folosita de cei din jur si nu apreciata la nivelul la care ai vrea tu.

Citeste mai mult in pagina 2

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top