Connect with us

Revistateo.ro

Uite ce trebuie să faci pentru a arăta precum Cameron Diaz

Inedit

Uite ce trebuie să faci pentru a arăta precum Cameron Diaz

Uite ce trebuie să faci pentru a arăta precum Cameron Diaz. Căsătorită de curând cu rockerul Benju Madden, actriţa a declarat într-un interviu că aspectul său fizic este rezultatul numeroaselor exerciţii fizice pe care aceasta le face zilnic şi este de părere că doar prin mult sport vei ajunge să ai un corp sănătos.

„Trebuie pur şi simplu să faci sport. Odată ce îţi asumi acest lucru şi depui eforturi, corpul începe să îţi spună: «Nu e ok să trăieşti fără aşa ceva». Unii oameni spun: «Corpul meu respinge exerciţiile fizice». Ei bine, nu este aşa. Mintea lor respinge exerciţiile fizice”, a declarat Diaz, după cum informează dalymail.co.uk.

sursa foto justjared.com

sursa foto justjared.com

CITEŞTE ŞI: Grăsimile de care NU trebuie să te fereşti

Chiar dacă este foarte atentă şi cu ce mănâncă, vedeta de la Hollywood recunoaşte că, din când în când, gustă şi din plăcerile “dulci” ale vieţii, însă cu moderaţie.

„Stilul de viaţă sănătos este un fel de ecuaţie. Amintiţi-vă, nu trebuie să mâncaţi tot tortul, puteţi să mâncaţi doar o felie. Nu vă privaţi de lucrurile bune. Distraţi-vă. Dar fiţi vigilenţi. Dacă «ecuaţia» voastră este 80% bună şi 20% rea în majoritatea timpului, atunci puţină mişcare nu vă va face prea rău”, a continuat actriţa.

sursa foto justjared.com

sursa foto justjared.com

sursa foto justjared.com

sursa foto justjared.com

Diaz dă vina şi pe social media, pe care o consideră mai degrabă un lucru rău decât o sursă de informare pentru cele care vor să se simtă bine în corpul lor.

„Cred că social media reprezintă un experiment nebunesc şi negativ al societăţii actuale. Felul în care oamenii obişnuiesc să caute un fel de validare a acţiunilor din partea unor persoane complet străine reprezintă ceva periculos. La ce bun să cauţi o astfel de validare?”.

Un alt lucru la care Cameron Diaz nu ar renunţa nici în ruptul capului este…sexul. Aceasta spune despre activitatea din dormitor că este “un lucru sănătos”, care trebuie practicat “din mai multe motive”.

Actriţa, al cărui ultim film, “Annie”, a fost deja lansat în Statele Unite, s-a iubit în trecut şi cu alte celebrităţi, precum Justin Timberlake, Jared Leto şi Alex Rodriguez. Benji Madden, soţul lui Diaz, în vârstă de 35 de ani, a avut şi el câteva relaţii cu o serie de vedete, printre care Eliza Doolitle şi Holly Monk.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top