Connect with us

Revistateo.ro

Uite cum arată actorii din "Game of Thrones" în realitate

Inedit

Uite cum arată actorii din „Game of Thrones” în realitate

Sezonul 5 din „Urzeala tronurilor” (Game of Thrones) a debutat pe 12 aprilie, aducând din nou în faţa micului ecran personajele din cele 7 Regate.

Acum, cei de la Bussine Insider s-au gândit să facă un colaj cu fotografiile celor mai importanţi actori din producţia TV, iar rezultatele sunt de-a dreptul uimitoare. Dacă în unele cazuri aveam o oarecare idee despre cum arată vedetele în viaţa reală, unele au şocat de-a dreptul, fiind aproape de nerecunoscut.

CITEŞTE ŞI: Tronul din „Game of Thrones” revine la Bucureşti

Theon Greyjoy (Alfie Allen), Cersei Lannister (Lena Headey), Sandor „the Hound” Clegane (Rory McCann) sau Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), sunt doar câteva dintre vedetele serialului produs de HBO care au trecut prin filtrul realităţii, fiind puse în paralel cu imaginea jucată în „Urzeala tronurilor”.

Serialul, al cărui nou sezon a debutat săptămâna trecută, este difuzat pe HBO în fiecare luni, cu o acoperire în peste 170 de ţări de pe întreg globul.

„Urzeala tronurilor” este considerat cel mai apreciat serial produs vreodată de HBO, fiind de altfel şi cel mai căutat serial tv din 2014, conform Google, dar şi cel mai intens dezbătut pe reţelele de socializare din Statele Unite.

Fiid o adaptare a seriei de romane „Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire”, de George R. R. Martin, „Urzeala tronurilor” are la bază o acţiune petrecută pe un tărâm fictiv, numit Westeros.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top