Connect with us

Revistateo.ro

Uite cum îți înveselești garderoba fără să renunți la negru

Inedit

Uite cum îți înveselești garderoba fără să renunți la negru

Dacă vrei să faci o schimbare, însă nu ești pregătită să renunți la hainele tale care sunt cu preponderență negre, încearcă mai întâi să optezi pentru imprimeuri. Nu fă o schimbare drastică pentru că o serie de culori puternice s-ar putea să nu se potrivească personalității tale. Imprimeurile diversifică aspectul tău general și îți schimbă înfățișarea într-un mod subtil, nu foarte dramatic. Alege modele în care sp te simți confortabil și vei avea parte de schimbarea pe care ți-o dorești.

CITEȘTE ȘI: BIJUTERIILE DIN STICLĂ DE MARE – UN NOU TREND

Alege câteva accesorii statement. Spre exemplu, la o ținută complet neagră, poți aăuga o pereche de pantofi colorați, o căciulă sau un colier masiv. Pune-ți imaginația la treabă și adaugă o simplă pată de culoare outfitului tău. Vei obține schimbarea mutl dorită fără să fii nevoită să renunți la culoarea care te face să te simți confortabil. Trebuie să recunoaștem că negrul este preferat de multe persoane mai ales pentru versatilitatea și eleganța lui.

Nu vrei să te joci cu nuanțele? Nicio problemă. Încearcă o tunsoare nouă sau vopsește-te. Cu o culoare îndrăzneață în păr nu mai ai nevoie de alte schimbări. Doar imaginează-ți cât de interesant ai arăta îmbrăcată în negru și cu părul vopsit într-o culoare total opusă. Dacă nici asta nu este pe placul tău, încearcă o culoare îndrăzneață pe unghii. Uneori, oricât de îndrăgostită ai fi de nuanțele închise, ai nevoie de un strop de culoare. Și ce poate fi mai potrivit decât un lac de unghii?

Dacă nu ești prea îndrăzneață, optează pentru nuanțe de pastle pe care să le adaugi subtil la ținutata. Acestea sunt ușor de asortat și nu te vei simți incomod atunci când alegi să îți ieși din zona de confort și să porți și altceva în loc de negru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top